Četvrtak, 21 ožujka, 2024

Novi studio namještaja IL LEÓR: Luksuzni dizajn za svaki prostor

IL LEÓR sjedinjuje suvremenu estetiku s tradicionalnom izradom namještaja, nudeći prilagodljive opcije za svaki prostor. Svaki komad namještaja može se prilagoditi prema željama kupca u smislu materijala, veličine ili boje

Poznata hrvatska pjevačica Indira Levak, zajedno sa suprugom Miroslavom Levakom i poslovnim partnerom Denijem Oreškim, nedavno je predstavila novi hrvatski studio za dizajniranje namještaja pod nazivom ‘IL LEÓR’. U Family Mallu u Zagrebu okupila se velika skupina uzvanika i poznatih osoba kako bi podržali ovaj brend koji obećava kombinaciju kvalitete, estetike i dizajna s ciljem obogaćivanja prostora i života svakog kupca.



‘Naša vizija je transformirati prostor pružajući mu luksuzni dizajn koji odražava individualnost i stil svakog kupca. Ponosni smo što možemo reći kako je sav namještaj IL
LEÓR-a proizveden u Bjelovaru u našoj radionici’ rekao je Miroslav Levak.

Priča koja je započela još 2005. godine 

Priča o proizvodnji dizajnerskog namještaja i namještaja po mjeri započela je još 2005. godine kada je poduzetnik Miroslav Levak započeo proizvodnju sprava za vježbanje koje su postigle izniman uspjeh. Svoju viziju je nastavio razvijati zajedno sa suprugom Indirom i partnerom Denijem u okviru brenda IL LEÓR.

‘Kroz glazbenu karijeru otkrila sam svoju ljubav prema estetici i dizajnu. Upravo me ta strast inspirirala da pokrenemo IL LEÓR i da domaćoj publici predstavimo svijet luksuza i visoke kvalitete spojene u priču hrvatskog dizajna’ izjavila je Indira koja je zabavila sve uzvanike koncertom iznenađenja.

IL LEÓR sjedinjuje suvremenu estetiku s tradicionalnom izradom namještaja, nudeći prilagodljive opcije za svaki prostor. Svaki komad namještaja može se prilagoditi prema željama kupca u smislu materijala, veličine ili boje. U njihovoj liniji proizvoda kupci mogu pronaći raznovrsne komade poput sjedećih garnitura, stolova, stolica, ormarića, vaza i još mnogo toga, sve s pažljivo biranim detaljima i izuzetnim dizajnom.

‘Veselimo se što ćemo podijeliti naše kreacije s ljubiteljima dizajna diljem Hrvatske i regije,
nadajući se da ćemo inspirirati nove trendove i osigurati užitak i udobnost naših kupaca,
njihovih doma, ali i poslovnih prostora’ zaključio je Deni Oreški.

Studio namještaja IL LEÓR nalazi se u Family Mallu na adresi Velimira Škorpika 11b.

Fotografije: Press

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime