Nedjelja, 24 ožujka, 2024

Statement pokrivači koji će unijeti moderni štih u svaki dom

Kako se krećemo prema nižim temperaturama, skloni smo promijeniti naše palete boja u tamnije nijanse. Zašto? Možda jer pratimo ponašanje sunca. No, naš dom trebao bi biti mjesto koje blista unatoč zimskom mraku

Zima je u punom jeku, a iako sija sunce i siječanj je do sada bio veoma ugodan, hladni dani nam kucaju na vrata. Iako bismo se htjeli kretati i provoditi vrijeme vani, moramo biti iskreni sami prema sebi i priznati si da većinu hladnog vremena provodimo kod kuće. Što nam je najvažnije tijekom boravka u domu? Nama toplina. Ne možemo podnijeti hladnoću, a nema nam draže stvari od boravka kod kuće, uz dobru knjigu ili seriju i to pod toplom, ali modernom dekicom.



Ove zime, kako u modi, tako i u uređenju domova, sve se vrti oko boja i tekstura.  Fashionistice šetaju ulicama odjevene u jarke nijanse, a kada je riječ o prihvaćanju boja, ni naši interijeri ne bi trebali biti iznimka. Kako se krećemo prema nižim temperaturama, skloni smo promijeniti naše palete boja u tamnije nijanse. Zašto? Možda jer pratimo ponašanje sunca. No, naš dom trebao bi biti mjesto koje blista unatoč zimskom mraku.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Ingrid Wilkinson (@ingridwilkinson)

 Avalon je jedan od najpoznatijih pokrivača

Sada već klasičan pokrivač Hermès Avalon postao je ikonski komad interijera otkako je prvi put lansiran 1988. Sa svojim bezvremenskim dizajnom i upečatljivim printom logotipa dodaje luksuzni štih koji svi želimo u svojim domovima, a da ne spominjemo da francuska modna kuća sigurno zna kako proizvesti proizvode raskošne kvalitete. 

Statement pokrivači funkcioniraju u većini okruženja, bilo da su bačene na krevet, na fotelju ili čak vise kao ukras na zidu. Mogućnosti su beskrajne. Neke stvari izgledaju bolje kada ih vidimo, pa ćemo pustiti pokrivače da govore sami za sebe. Donsimo osam pokrivača u koje se isplati uložiti ove sezone:

Naslovna fotografija: flaviastuttgen

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime