Nedjelja, 24 ožujka, 2024

Tapecirani namještaj iz srca Slavonije koji nas je osvojio na prvi pogled

Stolice u boji koja se ističe od ostalih nijansi u prostoriji, taburei kao moderni noćni ormarići i stolići zanimljivih oblika jednostavan su način za postizanje 'wow' efekta

Stigla je jesen, a s njome i hladniji dani, što za mnoge od nas znači provođenje više vremena kod kuće. Što više vremena provodimo u domu, pronalazimo više stvari koje bismo rado promijenili i/ili dodali. 



Dodavanje novog namještaja idealan je način za unošenje vidljivih promjena i osvježavanje doma. Stolice u boji koja se ističe od ostalih nijansi u prostoriji, taburei kao moderni noćni ormarići i stolići zanimljivih oblika jednostavan su način za postizanje wow efekta. Za sve one koji žele uočljivije promjene, nove kutne garniture i kreveti sa zanimljivim uzglavljima najjednostavniji su način da to učine. 

Novo mjesto s trendi hrvatskim tapeciranim namještajem

Pri promjeni namještaja sigurno ćete obići mnoga mjesta prije nego što pronađete namještaj iz snova. Nama je važno podržati hrvatske tvrtke u svim segmentima, pa tako  prilikom odabira namještaja volimo pogledamo njihovu ponudu. Od sada je moguće uživo vidjeti i razne proizvode za dom koje nudi Modul, hrvatska tvrtka specijalizirana za proizvodnju tapeciranog namještaja. 

U samom središtu Zagreba, točnije u Gajevoj 21, otvorili su Modul Concept store. Riječ je o izložbenom prostoru koji se proteže na 200 četvornih metara unutar kojega ćete moći istražiti ponudu Modulovih proizvoda: stolica, sofa, kreveta, kutne garniture, taburea i stolića.

Iz srca Slavonije u domove diljem Hrvatske, ali i svijeta

Modul d.o.o. moderna je hrvatska tvrtka usmjerena na projektna opremanja hotelskih i ugostiteljskih objekata, uredskih prostora i privatnih domova. Lokacijski smještena u srcu Slavonije, točnije u Dardi pored Osijeka koristi svoj potencijal usmjeravajući svoju prodaju na susjedne zemlje jednako kao i na Hrvatsku. Uz strateške partnere dodatno su proširili svoje tržište, tako da njihove proizvode možete pronaći diljem cijele Europe i Amerike.

Ulaganjem u napredne tehnologije koje koriste u proizvodnji početkom ove godine povećali su svoje kapacitete i kvalitetu proizvoda. Tvrtka je od svog osnutka usmjerena ka postizanju dva cilja: dodatno ulaganje u tehnologiju i ulaganje u edukaciju zaposlenika. Njihovo poslovanje zasniva se na kvaliteti proizvoda, kao i na stalnom proširenju proizvodnog programa time prateći najnovije trendove na tržištu tapeciranog namještaja.

Želja nam je imati zadovoljne kupce, koji će prepoznati naša nastojanja da kroz stalno poboljšanje naše usluge, dugoročno ostvarujemo zajedničke ciljeve.  Imamo znanje,  tehnologiju i sjajan kolektiv te rastemo iz godine u godinu.  Naši planovi  za budućnost su veliki i  ponosni smo što svojim uspjesima na domaćem, ali i inozemnom terenu unosimo dašak optimizma u Slavoniju…” ističe Alen Tokić, direktor Modula.

Kroz svoj dizajn prate trendove na tržištu

Za dizajn proizvoda zaslužan je osječki dizajner Vladimir Madunić.

Modul u takvom okruženju svojim dizajnom nastoji inkorporirati trendove jer su traženi, ali uz jasnu dozu posebnosti koja će Modulov namještaj perceptivno izdići na višu razinu, u smjeru minimalizma i pročišćenosti forme. Na taj način želimo u idućem razdoblju izgraditi prepoznatljivost cijele game proizvoda, kao  i samog branda Modula, kako među profesionalcima za opremanja interijera, tako i na širem tržištu namještaja gdje će kupci koji žele ‘nešto više’ pronaći rješenje za opremanje svojih prostora”, objašnjava Madunić.

Fotografije Vanja Babić

Modul 8
Modul 6
Modul 4
Modul 9
modul 3
modul 5
Modul 12
Modul 13
Vladimir Madunic, Alen Tokic
Modul 8 Modul 6 Modul 4 Modul 9 modul 3 modul 5 Modul 12 Modul 13 Vladimir Madunic, Alen Tokic

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime