Srijeda, 24 srpnja, 2024

Tihi luksuz u interijerima: Zeleni kauč Victorije Beckham

Ako želite kopirati stil Victorije Beckhmam, ali sa skromnijim proračunom, pronašli smo idealne alternativne dizajne koji će pružiti estetiku uz pristupačniju cijenu

Zahvaljujući uspješnom Netflixovom dokumentarcu ‘Beckham‘, zavirili smo u prekrasan dom Victorije Beckham. A jedna stvar koja je stvarno privukla našu pozornost je zadivljujući zeleni baršunasti kauč. Nema mnogo toga u što ne vjerujemo Victoriji kada je u pitanju stil, a njezino uređenje doma nije iznimka. Kao što je prikazano u nedavno objavljenom Netflixovom dokumentarcu o Beckhamu, dom para u Cotswoldu je spoj klasike i sofisticiranosti, a zeleni kauč nam je posebno zapeo za oko.  



U njezinim brojnim isječcima intervjua, Victoria je prikazana kako sjedi na elegantnom kauču u boji zimzelene šume i baršun materijalu. Nakon emitiranja dokumentarca broj ljudi koji pretražuju na Googleu ‘green velvet couches’ porastao je za nevjerojatnih 500%. Ne možemo reći da smo iznenađeni i imajući to na umu, jednostavno smo morali otkriti više o njemu.

 

Što je to na ovom kauču tako zadivljujuće?

Ne samo da su nijanse zelene trenutno iznimno popularne za interijere i trendove boja, već vidimo i ugodne teksture koje će igrati ključnu ulogu u mnogim trendovima dizajna interijera 2024. Dakle, ova bujna zelena, baršunasta nijansa ispunjava sve okvire kada su u pitanju stilske karakteristike.

Dodaje bogatu boju i luksuznu teksturu i odmah dobijete osjećaj luksuza. Tamnozelena je bezvremenska i svestrana, neće izaći iz mode, ali se lako može ažurirati jer se slaže s mnoštvom drugih boja poput blijedoružičaste ili senf žute.

Kauč u vlasništvu bivše Spajsice očekivano je skupocjen komad po narudžbi brenda Love Your Home. Nazvan Evelyn Sofa, dolazi u mnoštvu boja i veličina, međutim, izgleda kao da su Beckhamovi odabrali četverosjed u boji Evergreen. Ako želite kopirati stil Victorije Beckhmam, ali sa skromnijim proračunom, pronašli smo idealne alternativne dizajne koji će pružiti estetiku uz pristupačniju cijenu.​

Naslovna fotografija: Pexels

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime