Nedjelja, 24 ožujka, 2024

Zbog zidnih tapeta ovog domaćeg brenda poželjet ćete renovirati dom

DNA brenda Tigroo čine unikatne ilustracije s pregršt detalja i motiva, a svi motivi, sastavljeni u složene kompozicije, rezultat su autoričina dugogodišnjeg istraživanja i crtanja, te odraz njezine mašte i vještine

Dekorativne tapete koje, poput murala, krase zidove neodoljivi su trend u uređenju interijera koji svaki prostor čini upečatljivim i jedinstvenim. No, osim što prostor čine estetski zaokruženim, dajući mu posebnu notu i odajući ponešto o stilu svog vlasnika, zidne tapete stvaraju u interijeru poseban ugođaj, baš poput umjetničkih djela koja nas odvode u neke druge, ljepše svjetove.



Opčinjena efektom koje dekorativne tapete imaju na interijere, ali i osjećajima koje bude u onima koji uz njih borave, ilustratorica i dizajnerica Lara Karlavaris Baljak svoju je dugogodišnju ljubav prema crtanju odlučila pretočiti u wallart. Kao rezultat rodio se novi brend – Tigroo, decorative walls.

Što je bila inspiracija za tapete?

DNA brenda Tigroo čine unikatne ilustracije s pregršt detalja i motiva, a svi motivi, sastavljeni u složene kompozicije, rezultat su autoričina dugogodišnjeg istraživanja i crtanja, te odraz njezine mašte i vještine. Ono što Tigroo tapete čini jedinstvenima i zanimljivima jest i to što odražavaju široku paletu stilova, a samim time i Larinu crtačku širinu i kreativnost – bilo da je fokus na geometriji, apstrakciji, nadrealizmu, ornamentima, stiliziranim motivima iz biljnog i životinjskog svijeta, stripovskom touchu ili pak kombinaciji fotografija iz arhive i raznih tekstura.

Inspiraciju za ilustracije koje krase Tigroo tapete, a koje simbolično nose ime po kineskoj godini tigra, autorica pronalazi u vlastitoj mašti, ali i u bajkama, arhitekturi, modi, flori i fauni, te u fotografijama i starim crtežima njezina oca. Svaki mural priča neku posebnu priču dajući tako prostoru dašak zanimljivosti koji je nemoguće postići bijelim zidovima.

Svaka ilustracija u ponudi brenda Tigroo koja je prenesena na zidne tapete nastala je tehnikom digitalne ilustracije ili oblikovanjem i grafičkom obradom arhivskih fotografija ili fotografija novijeg datuma. Tapete se prilagođavaju svakom zidu prema željama i uputama kupaca. Printaju se u visokoj rezoluciji na kvalitetnom materijalu lanene strukture kako bi ugođaj i doživljaj novog ruha u prostoru bio upotpunjen.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime