Petak, 22 ožujka, 2024

6 luksuznih brendova koje će obožavati ljubiteljice minimalističkog stila

Svima nam ponekad treba dobar kaput u karamel boji. Od elegantnih haljina, hlača koje pristaju svakoj figuri do bezvremenske odjeće za vani, ovi brendovi imaju sve!

Jednostavne siluete, nekoliko neuočljivih boja i komadi koji nemaju sezonsko trajanje karakteristike minimalističke garderobe. I sve je više onih koji obožavaju upravo taj stil!S rastom popularnosti ovog trenda, kojeg se u hladnijim danima puno jednostavnije držati, istražili smo brendove u čije komade vrijedi uložiti. Iako su im cijene malo veće, ovi komadi će se uklopiti u garderobu i onih koji ne mogu živjeti bez uzoraka i boja. Priznajte, svima nam ponekad treba dobar kaput u karamel boji. Od elegantnih haljina, hlača koje pristaju svakoj figuri do bezvremenske odjeće za vani, ovi brendovi imaju sve!  

Bazilika

Ako ste ljubiteljice stila supermodela Rosie Huntington-Whiteley, ovo je vaše mjesto za shopping. Huntington-Whiteley jako voli ovaj brend, pa nas ne čudi što je Bazilika brzo postala omiljen modni brend djevojaka diljem svijeta. Bazilika nudi mnogo toga, od luksuznih sakoa, do pletenih haljina u kojima ćete biti zapažene.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli BAZILIKA (@thebazilika)

BITE Studios

Osnovan 2016. godine, brend isnpiraciju za kolekcije nalazi u uličnom stilu Stockholma i Londona, a njihovi komadi su dizajnirani da traju. Mi smo zaljubljeni u ovaj opušteni stil koji izgleda vrlo elegantno.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli BITE Studios (@bitestudios)

Dagmar

Još davne 2005. Dagmar su osnovale tri sestre, a sada redovito svoje kolekcije predstavlaju na Kopenhagenskom tjednu mode. Njihovi komadi su minimalistički, ali zanimljivi, pa je ovo odlično mjesto za početak stavaranja minimalističe garderobe.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli House of Dagmar (@houseofdagmar)

Raey

Raey je već godinama popularan zahvaljujući opuštenim siluetama i komadima koji se mogu nositi svake sezone. Njihova odijela su na vrhu naše liste želja, a jako nam se sviđaju i pletiva jer se mogu nositi tijekom cijele godine. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli RAEY (@raeyofficial)

Tove

Brend je nastao od žena za žene, a njegova popularnost naglo raste od kad je lansiran 2019. godine. Održivost je njihova filofozija, pa je većina njihovih komada izrađena od ekoloških materijala. S obzirom na pažnju koju posvećuju detaljima, njihovi komadi su već postali prepoznatljivi u svijetu.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli TOVE (@tovestudio)

Oroton

Australski brend Oroton uz odjeću ima i divne modele torbica u koje će se zaljubiti svaka minimalistica. Njihova kvaliteta konkurira kvaliteti vrhunskih dizajnera, ali po manjoj cijeni.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli OROTON (@oroton)

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime