Subota, 23 ožujka, 2024

Ginny & Georgia: Stiže 2. sezona na Netflix – donosimo sve detalje!

Očito je kako gledatelje najviše zanima potencijalna umiješanost Georgije u smrt i nestanak njezinih prethodnih muževa. Hoće li se u 2. sezoni Ginny pomiriti sa svojim prijateljima ili će stvari postati još zamršenije? I što će biti s njezinom vezom s Hunterom, a što sa susjedom Marcusom...

Obožavatelji serija rapidnom su se brzinom zaljubili u dramu o životu majke i kćeri, “Ginny & Georgia”, koja je izašla na Netflixu 24. veljače 2021., ali hoće li “Ginny i Georgia” dobiti i 2. sezonu? Odgovor na to pitanje jest – DA! 



Iako serija već mjesecima ne pada s popisa top deset najgledanijih stvari na Netflixu, ipak je dobila dodatnu popularnost nakon intervencije Taylor Swift zbog spominjanja njezinog imena u negativnom kontekstu veza i ljubavnih odnosa. Seriju je u mjesec dana ukupno pogledalo više od 52 milijuna ljudi”

Donosimo sve o drugoj sezoni Ginny & Georgie, pazite na spoliere!

Tko su Ginny i Georgia?
Petnaestogodišnja učenica Ginny često se osjeća kao ‘ona zrela’ u vezi sa 30-godišnjom majkom. Unatoč kaotičnom karakteru, Georgia je odlučna svojoj djeci pružiti bolji život u odnosu na onaj koji je sama imala. Likovi u seriji podjsećaju pomalo na ultrapopularne Gilmore Girls, ali ‘s više seksipila’, a sama serija ostavlja sličan dojam na gledatelje. Georgia uz Ginny ima i sina Austina i mnogo, ali mnogo tajni.
Nakon smrti Georgijinoh supruga, obitelj napušta Teksas i seli se u manji grad kako bi započela život iznova. Bez zalaženja u previše potencijalnih detalja, serija istražuje neke teške teme, uključujući kriminal, rasu i samoozljeđivanje, kao i očekivane sadržaje poput braka, prijateljstva i obiteljskih drama – što je i privuklo gledatelje.

Jesu li Ginny i Georgia obnovljene na Netflixu?
Službena objava od strane Netflixa: Serija je službeno obnovljena!

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli 𝐆𝐢𝐧𝐧𝐲 & 𝐆𝐞𝐨𝐫𝐠𝐢𝐚 🍑 (@gngbts)

Što bi se moglo dogoditi u 2. sezoni Ginny & Georgia?
Spoileri! Ako niste završili prvu sezonu, ne čitajte dalje!

Druga sezona sastojat će se od još 10 epizoda, a producirat će se u Torontu. Prvu sezonu vodio je isključivo ženski kreativni tim, uključujući prvi put showrunnera/izvršnu producenticu Debru J. Fisher, prvi put kreatoricu/izvršnu producenticu Sarah Lampert i redateljicu/izvršnu producenticu Anya Adams.

Očito je kako gledatelje najviše zanima potencijalna umiješanost Georgije u smrt i nestanak njezinih prethodnih muževa. Mogli bismo vidjeti kako serija zaista postaje mračna ako Georgiju na kraju sustignu posljedice njezinih postupaka. Već smo vidjeli kako se nekoliko likova iz prošlosti obitelji vratilo u njihov život, a očekujemo da ćemo još toga vidjeti u idućoj sezoni.

Sve što trebate znati o ‘Ginny & Georgia’ – najgledanijoj seriji na Netflixu

Na kraju prve sezone vidjeli smo kako Ginny i Austin bježe od kuće zbog niza nesretnih okolnosti. Sigurni smo da će se pojaviti zdravi, ali njihova će se mama morati suočiti sa svojim postupcima zbog kojih su pobjegli iz grada. Također predviđamo da će Ginnyn otac, Zion, otići iz Bostona u Wellsbury kako bi bio bliže svojoj kćeri. Ako između njega i Georgije i dalje postoje iskre, to bi moglo stvoriti napetost u njezinoj novoj vezi s Paulom.

Kraj prve sezone također je prikazao Ginnynin osobni život kao pomalo kaotičan. Hoće li se u 2. sezoni Ginny pomiriti sa svojom grupom prijatelja ili će stvari postati još zamršenije? Nakon što je prevarila dečka Huntera, očekujemo kako će Ginny ući u dublji odnos sa svojim susjedom Marcusom.
No, kako bi stvari bile zanimljivije, morat ćemo neke ‘detalje’ ostaviti i da ih sami otkrijete, zar ne?

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime