Subota, 23 ožujka, 2024

Don’t Worry Darling: Psihološki triler s Harryjem Stylesom u glavnoj ulozi koji ne smijete propustiti

Što je potrebno da se odreknete savršenog života? Što ste zapravo voljni žrtvovati da biste učinili ono što je ispravno? - pitanja su na koja pokušava odgovoriti film na čijem snimanju su Harry Styles i Olivia Wilde postali više od prijatelja

“Don’t Worry Darling” nadolazeći je američki psihološki triler čiju režiju potpisuje sjajna Olivia Wilde. Scenarij je napisala Katie Silberman prema priči Carey van Dykea, Shanea van Dykea i Silbermana u produkciji New Line Cinema i Vertigo Entertainmenta. Glumačku postavu čine Florence Pugh, Harry Styles, Olivia Wilde, Gemma Chan, Kiki Layne, Nick Kroll i Chris Pine.



S obzirom na to da je Olivia Wilde objavila teaser trailer za film s opisom ‘Samo u kinima’, “Don’t Worry Darling” neće debitirati na streaming platformama, a u kinima će imati premijeru 23. rujna ove godine.

O čemu je riječ u filmu?

Alice (Florence Pugh ) i Jack (Harry Styles) mladi su i sretan par koji tijekom 50-ih godina živi u naizgled savršenom gradu Victoryju koji je stvoren i kojeg plaća tajanstvena kompanija za koju Jack radi. Znatiželja o prirodi rada njezina supruga na tajnom projektu Victory počinje obuzimati Alice što dovodi do pukotina u njihovom utopijskom životu dok Alice podiže napetosti unutar zajednice tijekom svoje istrage projekta. Ovaj psihološki triler postavlja nam pitanje o ispravnosti. Što je potrebno da se odreknete savršenog života? Što ste zapravo voljni žrtvovati da biste učinili ono što je ispravno? Jeste li voljni demontirati sustav koji je dizajniran da vama služi?

“Želim da zamislite život u kojem imate što poželite, ne samo materijalne opipljive stvari poput kuće, skupih automobila i savršenog vremena već i prave stvari poput prave ljubavi ili savršenog partnera ili stvarnog prijatelja čija se svrha čini smislenom. I nakon toga zapitajte se što je zapravo potrebno da se odreknete svega toga, koliko istinski želite ići do kraja da uništite tu utopiju?” istaknula je Olivia Wilde.

Što se dogodilo između Harry Stylesa i Olivie Wilde?

“Don’t Worry Darling” dospio je na naslovnice svih tabloida još tijekom snimanja kada su Wilde i Styles uočeni kako se drže za ruke izvan snimanja u siječnju 2021. godine. Prema navodima jednog izvora za US Weekly, Harry i Olivia imali su kemiju gotovo istog trenutka kada je snimanje počelo. Iako su svoju novopečenu vezu vješto skrivali od kolega sa seta i tabloida, naposljetku njihovi kolege i ljudi oko filma shvatili su da su Styles i Wilde puno više od samih kolega.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by @harrystyles

Izlazak iz zone komfora

Styles je tijekom intervjua u travnju 2022. u britanskoj radijskoj emisiji Capital FM Breakfast potvrdio da u filmu ima nekoliko eksplicitnih scena, ističući da ga obožavatelji ‘ne mogu gledati’ sa svojim roditeljima.

“Bila je to zaista lijepa prilika za mene da mogu izaći iz svoje komforne zone i početi iznova. Imao sam veliku sreću što sam tokom snimanja imao odnos prepun povjerenja sa ljudima na setu i to mi je bilo na prvom mjestu”; naglasio je Harry.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime