Subota, 23 ožujka, 2024

Druga sezona hit serije ‘Zašto žene ubijaju’ od utorka na kanalu FOX Life

Radnja druge sezone istražuje što zapravo znači biti lijep i bogat, otkriva skrivenu istinu iza maski kojima se prezentiramo vanjskom svijetu te koliko je daleko jedna žena spremna ići kako bi pripadala i bila popularna

Marc Cherry, tvorac izuzetno popularnih i uspješnih serija “Kućanice” i “Vraške sluškinje”, kreirao je i hit seriju pod nazivom “Zašto žene ubijaju”, čija druga sezona počinje s emitiranjem 12. listopada 2021. u 22:00 h na kanalu FOX Life i moći će se pratiti svakog utorka.



Nakon prve sezone koja je pratila priče tri različite žene kroz tri različita vremenska razdoblja, čija je jedina zajednička točka bila kuća u kojoj su živjele, druga sezona donosi potpuno nove glumce i novu uzbudljivu priču. Radnja druge sezone smještena je u Los Angelesu 1949. godinu, a istražuje što zapravo znači biti lijep i bogat, otkriva skrivenu istinu iza maski kojima se prezentiramo vanjskom svijetu, bavi se posljedicama odbacivanja i ignoriranja od strane društva, te naposljetku, koliko je daleko jedna žena spremna ići kako bi pripadala i bila popularna.

Rita Castillo umjesto Eve Longorije

Serija je vizualno izuzetno atraktivna, kostimografija i scenografija vjerno dočaravaju vrijeme u kojem se radnja odvija, a izbor odličnih, iako manje poznatih glumaca zajedno doprinose dobroj zabavi. Novih deset epizoda svidjet će se svima koji vole crnu komediju, dobru priču i raskošne kostime. Zanimljivo je spomenuti kako je Marc Cherry za glavni lik, glamuroznu Ritu Castillo, u vidu imao glumicu Evu Longoriju. I iako je gotovo sve bilo dogovoreno, Longoria je na kraju odustala zbog drugih poslovnih obaveza, ali je za tu ulogu predložila svoju dobru prijateljicu Lanu Parillu koja je oduševila i publiku i kritiku.

Osim Rite Castillo, u drugoj sezoni “Zašto žene ubijaju” glume i Allison Tolman kao Alma Fillcot, B.K. Cannon kao Dee Fillcot, Jordane Christie kao Vern Loomis , Matthew Daddario kao Scooter Polarsky, Veronica Falcón kao Catherine Castillo i Nick Frost kao Bertram Fillcot.

Fotografije: Nicole Wilder/ ©2021 Paramount+, Inc. All Rights Reserved

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime