Subota, 23 ožujka, 2024

Emma Watson, Daniel Radcliffe i Rupert Grint ponovno su zajedno u sobi Gryffindora

Osim tri glavna lika, retrospektiva će također uključivati ​​mnoge članove glumačke ekipe - uključujući Ralpha Fiennesa (Voldemort ), Tom Felton (Draco Malfoy), James i Oliver Phelps (Fred i George Weasley), Matthew Lewis (Neville Longbottom) i Evanna Lynch (Luna Lovegood), među mnogima

Za manje od mjesec dana službeno dolazi film posvećen “20. godišnjici Harryja Pottera: Povratak u Hogwarts”. Mi smo zavirili u specijalnu retrospektivu koja se premijerno prikazuje 1. siječnja 2022. na HBO Maxu.



HBO Max objavio je prvu sliku iz specijala i ona prikazuje glavni trio sage (Daniel Radcliffe, Rupert Grint i Emma Watson) ponovno okupljen u zajedničkoj sobi Gryffindora. Na slici je trojica glumaca, koji su igrali naslovne uloge Harryja Pottera, Rona Weasleyja i Hermione Granger u osam filmova sage, koji se smiješe i razgovaraju, svaki sjedeći u foteljama bordo boje.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli HBO Max (@hbomax)

Teaser video je oduševio obožavatelje

“20. godišnjica Harryja Pottera: Povratak u Hogwarts” prvi je put najavljen sredinom studenoga jednominutnim teaserom koji je obećao da će obožavatelje vratiti u Hogwarts. Razumljivo, otkrivanje prve fotografije i teaser videa Potterheadsa je zaludjelo fanove. Samo nekoliko dana prije nego što smo dobili prvu sliku sa seta, HBO Max je također predstavio još jedan kratki teaser za projekt, koji prikazuje različite članove glumačke ekipe kako primaju pozivnice za događaj.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli HBO Max (@hbomax)

+Naravno, pozivnica dolazi u obliku pisama o prihvaćanju u školu koje budući studenti Hogwartsa dobivaju kada napune 11 godina — zajedno s voštanim pečatom Hogwartsovog grba i zelenom tintom. Teaser također prikazuje neke od članova glumačke ekipe kako se ukrcavaju ili se spremaju ukrcati na Hogwarts Express. 

Specijal je proslava prvog dijela filma

’20. godišnjica Harryja Pottera: Povratak u Hogwarts’ HBO Max promiče kao “glavni događaj blagdanske sezone”. Kaže se da je specijal proslava prvog filma sage, “Harry Potter i kamen mudraca”, koji je premijerno prikazan krajem 2001. Osim tri glavna lika, retrospektiva će također uključivati ​​mnoge članove glumačke ekipe — uključujući Ralpha Fiennesa (Voldemort ), Tom Felton (Draco Malfoy), James i Oliver Phelps (Fred i George Weasley), Matthew Lewis (Neville Longbottom) i Evanna Lynch (Luna Lovegood), među mnogima.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime