Subota, 23 ožujka, 2024

Fake Profile je nova seksi serija na Netflixu koja se gleda u dahu

'Fake profile' je uzbudljiva priča koja istražuje posljedice online prijevare i koliko je jedna žena spremna ići kako bi razotkrila opasnu šaradu i povratila vlastiti identitet

“Fake profile” nova je uzbudljiva dramska serija koja osvaja publiku svojom pričom o ljubavi, prijevari i opasnim tajnama. Objavljena na Netflixu 31. svibnja 2023., uzbudljiva serija vodi gledatelje na putovanje kroz blještave ulice Las Vegasa i očaravajuće obale Cartagene u Columbiji. U središtu priče je Camila, koju tumači talentirana Carolina Miranda. Camila, zanosna kabaret plesačica u Las Vegasu, kreće u potragu za ljubavlju stvarajući primamljiv profil na aplikaciji za online upoznavanje. Ni ne sluti da će je njezina potraga za romantikom odvesti na opasan put neizvjesnosti i izdaje.



Ako ste željni otkriti što serija donosi prije nego što zaronite u gledanje, imate sreće! U nastavku imamo sve intrigantne detalje koje trebate znati o ovoj uzbudljivoj drami.

Upozorenje: Slijede neki spojleri zapleta, čitajte na vlastitu odgovornost.

Koja je radnja serije Fake Profile? 

U Netflixovoj drami “Fake profile”, Camila stvara primamljiv profil na online aplikaciji za upoznavanje, Spice, u potrazi za svojim savršenim parom. Spaja se s Fernandom (Rodolfo Salas), estetskim kirurgom, i oni brzo razviju duboku vezu. Unatoč udaljenosti, svoju vezu nastavljaju čestim viđanjem u Vegasu.

Međutim, kada Camila iznenadi Fernanda posjetom njegovom domu u Cartageni, u Kolumbiji, otkrije šokantnu istinu: Fernando je živio u laži i skrivao svoj pravi identitet. Slomljena srca i odlučna u namjeri da otkrije razmjere njegove prijevare, Camila se odluči preseliti k Fernandu, u nadi da će razmrsiti mrežu prijevare koju je ispleo. Kako Camila dublje zaranja u Fernandov svijet, upleće se u opasnu igru seksa, laži i manipulacije. Odlučna da se zaštiti i otkrije istinu, Camila se mora snaći u Fernandovim tajnama i suočiti se s tamom koja vreba iza lažnog profila.

“Fake profile” je uzbudljiva priča koja istražuje posljedice online prijevare i koliko je jedna žena spremna ići kako bi razotkrila opasnu šaradu i povratila vlastiti identitet.

Hoće li biti druge sezone?

Netflix još nije obnovio romantični triler za drugu sezonu. Ovo nikoga ne bi trebalo čuditi jer je prva sezona izašla 31. svibnja. Netflix obično ne obnavlja svoje nove serije tako brzo nakon što su njihove prve sezone objavljene. Umjesto toga, streaming div čeka da vidi koliko ljudi gleda novu emisiju u određenom vremenskom okviru. Taj vremenski okvir je obično mjesec dana. Ako 1. sezona “Fake Profile” uspije steći visok broj gledatelja unutar prvog mjeseca na platformi, Netflix bi mogao dati zeleno svjetlo za 2. sezonu “Fake Profile”. Također je važno spomenuti koliko su važne stope dovršenosti gledanja, mora se pogledati cijela prva sezona od 10 epizoda da bi se računala kao gledana. 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime