Petak, 22 ožujka, 2024

Anna Delvey snima vlastiti reality show za vrijeme kućnog pritvora

Delvey je osuđena na zatvorsku kaznu 2019. nakon što je proglašena krivom za tešku krađu. Puštena je 2021., ali je zatim odvedena u ICE pritvor s planovima da je deportiraju u Njemačku

Anna “Delvey” Sorokin spremna je ponovno dospjeti na naslovnice. Zloglasna prevarantica čiji su podvizi inspirirali seriju “Inventing Anna” iz 2022. dobiva vlastiti reality show. Serija, koja ima radni naslov “Delvey’s Dinner Club”, pratit će Delveyin kućni pritvor u njezinom stanu u East Villageu kroz večere s glumcima, glazbenicima, poznatim osobama iz društva, novinarima i misaonim vođama s kojima će razgovarati brojnim temama, uključujući sustav kaznenog pravosuđa i njezine planove za budućnost.



Svaka epizoda serije prikazat će Delveyin život u kućnom pritvoru tijekom dana, a zatim njezine večernje zabave. Trenutno nema streamera ili kanala pridruženog projektu. Ali vrlo vjerojatno će se netko odlučiti na to, obzirom da bi gledanost mogla biti poprilično velika.

Spoj hrane i životnih priča

Delvey je u izjavi rekla: “Nema ničeg boljeg od iskustva okupljanja odabrane grupe prijatelja kako bismo podijelili životne priče i uživali u sjajnom kulinarskom iskustvu. Zahvalana sam na prilici da radim s Wheelhouseom i Butternutom kako bih svoju viziju dovela do šire publike i podijelite uvid u stvarnu Annu Delvey.”

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Anna Delvey (@theannadelvey)

Zašto je Delvery bila u zatvoru?

Delvey je osuđena na zatvorsku kaznu 2019. nakon što je proglašena krivom za tešku krađu. Puštena je 2021., ali je zatim odvedena u ICE pritvor s planovima da je deportiraju u Njemačku. Godine 2022. puštena u kućni pritvor i pristala je da neće objavljivati objave na društvenim mrežama. Ipak, nastavila je davati intervjue o svom životu.

Početkom 2022. Deadline je izvijestio da Delvey također radi s producentskom kućom koja stoji iza “Surviving R. Kelly” na stvaranju dokumentaraca o njezinu životu. Mi ćemo sigurno pogledati barem jednu epizodu, a ako se do sada niste upoznali s životom ove prevarantice, predlažemo da pogledate seriju “Inventing Anna” na Netflixu.

Naslovna fotografija: theannadelvey

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime