Ponedjeljak, 25 ožujka, 2024

Najavljena serija ‘Gospodin i gospođa Smith’, glavni glumci su iznenađenje

Ako ste ljubitelj kultnog filma Angeline Jolie i Brada Pitta, Gospodin i gospođa Smith, onda za vas imamo poslasticu. Donald Glover i Phoebe Waller-Bridge snimaju novu verziju akcijske komedije, koja bi na naše ekrane trebala stići 2022. godine

Gospodin i gospođa Smith popularni je film iz 2005.godine, a možda više od radnje ostat će zabilježeno da su se na snimanju filma glavni glumci Brad Pitt i Angelina Jolie zaljubili i zbog stoga ostavili svoje supružnike.



Film je romantična akcija u kojoj suprug i supruga nakon izvjesnog vremena otkriju tajne koje su čuvali jedan od drugog i postanu najveći neprijatelji.

Tko je novi bračni par Smith?

Amazon je najavio izlazak serije, a mi donosimo sve što trebate znati o Donaldu Gloveru i  Phoebe Waller-Bridge, odnosno novom bračnom paru Smith.
Svoju suradnju glavni glumci su objavili putem Instagrama kroz plesne pokrete i na taj način su nam pokazali kako nas očekuje i doza komedije u seriji.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Jennifer Salke (@jennifersalke)

Glover i Waller-Bridge nisu samo glumci već su i sukreatori te producenti serije. Zvijezde su se prethodno zajedno pojavile u filmu Solo: Priča iz Ratova zvijezda, u kojem je Glover glumio Landa Calrissijana, a Waller-Bridge je bila L3-37.Scenaristica i producentica serije “Atlanta”, Francesca Sloane bit će showrunner serije.

Nakon propale spin-off serije stiže – par iz snova!

Ovo nije prvi pokušaj ponovnog pokretanja ‘Gospodina i gospođa Smith’. Samo dvije godine nakon izlaska filma stvoren je TV pilot za spin-off seriju u kojoj su glumili Martin Henderson i Jordana Brewster. Sudjelovali su Doug Liman, redatelja izvornog filma iz 2005. godine i scenarist Simon Kinberg. No, serija nikad nije prikazana.

Jennifer Salke, voditeljica Amazonovog studija, proslavila je vijest o ponovnom pokretanju gospodina i gospođe Smith na društvenim mrežama: “Razgovaramo o timu iz snova! Donald i Phoebe dvoje su najtalentiranijih kreatora i glumaca na svijetu. Uistinu je ostvarenje sna za nas da ove dvije sile prirode surađuju kao snažni kreativni tim.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Phoebe Waller-Bridge Source (@phoebewallerbridgesource)

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime