Subota, 23 ožujka, 2024

Mariana Van Zeller: ‘U raljama crnog tržišta’ – serija koja će vas prikovati uz TV

Hrabra novinarka Mariana van Zeller istražuje tajni svijet podzemlja najopasnijih svjetskih crnih tržišta. U svakoj epizodi Mariana istražuje različito crno tržiste - od trgovine narkoticima, vatrenim oružjem do trgovine dijelovima tigrova

Vjerojatno ste pogledali gomilu filmova i serija tijekom blagdana, no uskoro na male ekrane dolazi serija koju nikako ne smijete propustiti – “Mariana Van Zeller: U raljama crnog tržišta”!



Hrabra novinarka Mariana van Zeller istražuje tajni svijet podzemlja najopasnijih svjetskih crnih tržišta. U svakoj epizodi Mariana istražuje različito crno tržiste – od trgovine narkoticima, vatrenim oružjem do trgovine dijelovima tigrova. Na istraživačkom putu upoznaje ne samo glavne igrače, nego dolazi i do brojih saznanja o geopolitičkoj pozadini i kontekstu svjetske sive ekonomije u vrijednosti više trilijuna dolara.

Prva epizoda: crno tržište pretprodaje tigrova i dijelova njihova tijela

U prvoj epizodi, koja će premijerno biti prikazana 14. siječnja u 22 sati na National Geographicu, Mariana će se uhvatiti se u koštac s crnim tržištem preprodaje tigrova i dijelova njihova rijela, toliko tajnovitim i opasnim da je samo nekoliko njih pokušalo otkriti ružne detalje ove trgovine.

Druga epizoda: jedna od najzloglasnijih krijumčarskih ruta

U drugoj epizodi, koja će se  emitirati 21. siječnja u 22 sati. Mariana će razotkriti jednu od najzloglasnijih krijumčarskih ruta, od zabačene peruanske džungle do kolumbijske karipske obale, sve do ulica Miamija. Kako bi otkrila beskrupulozne krivotvoritelje novca, ova nagrađivana novinarka prošla je od ulica punih nasilja u Montego Bayju do otmjenih predgrađa Tel Aviva.

Što je, pak, sve Marijana morala učiniti u potrazi za najvećim svjetskim prevarantima te koje je prepreke morala savladati za dobru novinarsku priču ne propustite pogledati 28. siječnja u 22 sati na National Geographicu.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime