Subota, 27 srpnja, 2024

Harry Potter se vraća: Donosimo trailer za seriju koja dolazi na HBO Max

Unatoč novoj seriji, obožavatelji se ne trebaju brinuti da će originalni filmovi nestati s platformi za streaming. Warner Bros. Discovery je potvrdio da će filmovi i dalje biti dostupni za gledanje diljem svijeta, zajedno s novom serijom

Warner Bros. Discovery službeno je najavio da razvija seriju o Harryju Potteru za svoj nadolazeći streaming servis, Max (poznat kao HBO Max). Dugo iščekivana serija bila je predmet glasina već neko vrijeme, a sada fanovi konačno mogu odahnuti znajući da je službeno u pripremi.



U priopćenju, Warner Bros. Discovery otkrio je da će serija biti “projekt dug desetljeće”, proizveden s istim “epskim umijećem, ljubavlju i brigom” po kojima je franšiza poznata. Serija će sadržavati novu glumačku postavu koja će glumiti omiljene likove iz romana J.K. Rowling, a tvrtka je obećala da će “svaka sezona biti autentična i temeljena na izvornim knjigama”. Ovo će nedvojbeno obradovati obožavatelje koji su bili razočarani nekim promjenama napravljenim u filmskim adaptacijama.

 

Prema riječima izvršnog direktora Warner Bros. Discoveryja Davida Zaslava, nadolazeća serija “Potter” neće spriječiti razvoj drugih projekata unutar franšize Wizarding World. Unatoč novoj seriji, obožavatelji se ne trebaju brinuti da će originalni filmovi nestati s platformi za streaming. Warner Bros. Discovery je potvrdio da će filmovi i dalje biti dostupni za gledanje diljem svijeta, zajedno s novom serijom.

Tko će raditi na seriji?

Autorica romana o Harryju Potteru, JK Rowling, bit će jedna od izvršnih producentica. Posljednjih godina bila je predmet kontroverzi zbog svojih komentara o transrodnoj zajednici, koji su naišli na brojne kritike. Unatoč tome, njezino sudjelovanje u novoj seriji sigurno će oduševiti obožavatelje koji ostaju vjerni njezinom čarobnom svemiru.

Nova serija dio je ambicioznih planova Warner Bros. Discovery za Max, čiji je cilj konkurirati Netflixu i Disney+. Osim serijala o Harryju Potteru, streaming usluga također će sadržavati sadržaje iz drugih popularnih franšiza kao što su Game of Thrones, Friends i DC Universe.

Sve što imamo reći je – jedva čekamo! 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime