Subota, 23 ožujka, 2024

Izašao je trailer za drugu sezonu omiljene povijesne drame – Bridgerton!

Čini se da druga sezona obećava još više senzacije i zabave. U novom traileru Bridgertona glas Lady Whistledown priča sa svojim čitateljima dok se pojavljuje niz scena s glavnim glumcima

Dragi čitatelji, Lady Whistledown uskoro će se vratiti na naše ekrane i saznat ćemo sve tračeve. Netflix je izbacio trailer za Bridgertonovu novu sezonu i potvrdio datum izlaska. Streaming div otkrio je da će se druga sezona hvaljene serije početi emitirati 25. ožujka.



Prema Netflixu, druga sezona serije “pripovijeda ljubavnu priču o potrazi za ljubavlju lorda Anthonyja Bridgertona”. Čini se da druga sezona obećava još više senzacije i zabave. U novom traileru Bridgertona glas Lady Whistledown priča sa svojim čitateljima dok se pojavljue niz scena s glavnim glumcima.

“Dok su građani našeg grada dovodili u pitanje moj identitet i sredstva, ovaj autor je radio samo jednu stvar, brusio svoje vještine. Ne, još bolje, oštrila sam svoje noževe”, kaže Lady Whistledown.

Scene otkrivaju kako lord Anthony Bridgerton pokušava pronaći prikladnu nevjestu. Nailazi na Kate Sharmu i njezinu mlađu sestru Edwinu, koje su u London stigle iz Indije.

Službeni opis kaže da Kate otkriva “pravu prirodu” Anthonyjevih namjera kada se pokuša udvarati Edwini. Zbog toga Kate “učini sve što je u njenoj moći da zaustavi sindikat” što je samo približava lordu Bridgertonu.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Bridgerton (@bridgertonnetflix)

 Glumačka ekipa je dobila nove članove

Simone Ashley glumi Kate Sharmu, dok je Charithra Chandran dobila ulogu njezine sestre Edwine. Lady Mary Sharma, majku djevojaka, glumi Shelley Conn. Među novim likovima su Calam Lynch kao Theo Sharpe, Rupert Young kao Jack i Rupert Evans kao Edmund.

Kao i prethodne sezone glas Lady Whistledown dala je Julie Andrews. Penelope Featherington, pravi identitet iza lika koji je otkriven u prvoj sezoni, glumi Nicola Coughlan. Jonathan Bailey vraća se kao Lord Anthony Bridgerton. Ostali glumci koji se vraćaju su Luke Thompson kao Benedict, Claudia Jessie kao Eloise i Luke Newton kao Colin.

Vidjeli smo i Daphne, koju glumi Phoebe Dynevor. Međutim, prošle godine je potvrđeno da se Regé-Jean Page neće vratiti u drugoj sezoni kao vojvoda od Hastinga.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Bridgerton (@bridgertonnetflix)

 Serija je nastala prema knjigama Julie Quinn

Bridgerton je smješten u Englesku 1800.-tih, a adaptacija je istoimene serije romana Julie Quinn. Prva sezona od osam epizoda naišla je na pohvale kritike i držala je rekord najgledanije serije na Netflixu sve dok korejska drama o preživljavanju “Squid Game” nije postala najgledanija serija na platformi. Zato je druga sezona Bridgertona jedna od najiščekivanijih serija 2022. godine.

Shonda Rhimes, Betsy Beers i Chris Van Dusen su izvršni producenti Bridgertona. Van Dusen je također kreator serije. Serija će imati još dvije sezone, a obje su već potvrđene.

Dvorci iz stvarnog života izgledaju poput onih iz Bridgertona – i možete ih unajmiti

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime