Ponedjeljak, 25 ožujka, 2024

Jedva smo dočekali: Netflix objavio prvi video iz 2. sezone Bridgertona!

U jednominutnom klipu vidi se Anthony Bridgerton koji razgovara s novim likom u seriji, Kate Sharmom, koju glumi Simone Ashley. Simone je Anthonyjeva nova ljubav, a sudeći prema prvom klipu, ovo bi mogla biti priča puna ljubavi i mržnje

Milijuni fanova diljem svijeta jedva su dočekali da vide što se sprema u drugoj sezoni ultrapopularne serije Bridgerton, a kada je Netflix objavio prvi video u samo jednom danu pogledalo ga je više od milijun fanova!



“Dragi čitatelji, ova autorica s velikim zadovoljstvom predstavlja vam prvi uvid u nadolazeću društvenu sezonu, a još više nas raduje što vam predstavlja gospođicu Kate Sharmu”, stoji na službenom Instagramu serije.

Što nam pripremaju Anthony i Kate?

Prema najavama druga se sezona bavi ljubavnim životom Anthonyja Bridgertona, dok će život njegove sestre Daphne u novoj sezoni ostati izvan fokusa priče. U jednominutnom klipu vidi se Anthony Bridgerton koji razgovara s novim likom u seriji, Kate Sharmom, koju glumi Simone Ashley. Simone je Anthonyjeva nova ljubav, a sudeći prema prvom klipu, ovo bi mogla biti priča puna ljubavi i mržnje. 

Simone Ashley će se pridružiti i Charithra Chandran, koja glumi Kateinu sestru Edwinu.
Premda je milijune fanova prije nekoliko mjeseci rastužila vijest da se zvijezda prve sezone Rege-Jean Page neće pojavljivati u idućim sezonama, već nakon prvog videa za 2. sezonu mnogi su već pomalo zaboravili na Simona i s nestrpljenjem čekaju vidjeti što će nam pripremiti Anthony i Kate.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Bridgerton (@bridgertonnetflix)

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime