Utorak, 26 ožujka, 2024

Hokus Pocus 2: Ovaj petak uživamo u nastavku popularnog klasika

 Prvi dio ovog filma o sestrama vješticama izašao je davne 1993. godine te je postigao veliku gledanost. Danas je jedan od najpoznatijih filmova koji se gledaju za Halloween. Drugi nastavak filma režira Anne Fletcher, dok je prvi dio režirao Adam Shankman

Prije skoro 30 godina su tri sestre vještice iz 17. stoljeća zadnji put bile na malim ekranima, a sada se vraćaju tražeći osvetu. Tri srednjoškolke zadužene su da spriječe vještice koje su se vratile u život. Naravno, riječ je od nastavku popularnog filma “Hocus Pokus” koji dostupan na Disney+ streaming platformi od 30. rujna.



“Hokus Pokus” je publici predstavio sestre Sanderson, tri zle vještice koje su pogubljene na suđenjima vješticama u Salemu, a sada se nakon 300 godina vraćaju iz mrtvih kako bi se osvetile gradu Massachusettsu. Na početku filma, nadnaravni odred slučajno oslobađa tinejdžer po imenu Max, koji zatim mora krenuti u misiju kako bi ga spriječio da zavlada terorom nad Salemom i postane besmrtan. Prvi dio ovog filma o sestrama vješticama izašao je davne 1993. godine te je postigao veliku gledanost. Danas je jedan od najpoznatijih filmova koji se gledaju za Halloween. Drugi nastavak filma režira Anne Fletcher, dok je prvi dio režirao Adam Shankman.  

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Walt Disney Studios (@disneystudios)

Je li ostala ista glumačka postava?

“Hokus Pokus 2” prikazuje kako se tri sestre Sanderson vraćaju u Salem nakon što su za dlaku izbjegle smrt u prvom filmu. Nastavak je ipak malo drugačiji od svog prethodnika, s tim da su vještice ovaj put vratile u život tri tinejdžerice, a ne tinejdžera. To također znači da Max, kojeg je glumio Omri Katz, nažalost neće biti u “Hokus Pokus 2”.

Poput Maxa, srednjoškolke Becca, Cassie i Izzy ponovno će prizvati zle vještice nakon što zapale istu svijeću s crnim plamenom kao u prvom filmu. Tinejdžerice će biti prisiljene stati na kraj destruktivnim postupcima Sandersona prije nego što unište cijeli grad Salem.

Sarah Jessica Parker vratila se za “Hokus Pokus 2” kao Sarah Sanderson, najslabija od tri sestre, na veliko uzbuđenje obožavatelja originalnog filma. Bette Middler i Kathy Ann Najimy također su reprizirale svoje bivše uloge Winnie Sanderson, najpametnije sestre, odnosno uvijek odane Mary Sanderson. Doug Jones, koji je glumio Winniena bivšeg dečka Billyja Butchersona u originalnom filmu, još je jedno poznato lice za koje je potvrđeno da će se pojaviti u nastavku. Beccu i Izzy, likove odgovorne za paljenje plamena crne svijeće, glumit će Whitney Peak i Belissa Escobedo. Dvjema glumicama u usponu pridružit će se Lilia Buckingham kao Cassie, koja glumi treću članicu tinejdžerskog trija.

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime