Četvrtak, 15 veljače, 2024

Otkrivamo neotkriveno: Jeste li znali da se Sarah Jessica Parker udala u crnoj haljini?

Donosimo zanimljivosti o popularnoj glumici, modnoj ikoni svih djevojaka koje sanjaju o životu u New Yorku, a koju ćemo uskoro gledati u seriji 'And just like that...'

Možda mislite da poznajete ženu kojoj tako dobro stoji uloga Carrie Bradshaw u seriji “Seks i grad”, ali… prevarili biste se! Toliko je zanimljivih stvari o glumici koja je obilježila svijet serija i potaknula mnoge djevojke na ostvarenje svojih snova.  Donosimo zanimljivosti o SJP, istinskoj ikoni svih djevojaka koje sanjaju o životu u New Yorku!

1. Njezini preci su povijesne legende

U epizodi serije iz 2010. “Who Do You Think You Are?”, Parker je otkrila da su njezini preci bili uključeni u kalifornijsku zlatnu groznicu 1849.-1850. Također, nekima od njih se sudilo u Salemu kao vješticama 1692. godine. Ima li ova činjenica neku povezanost s njezinim pojavljivanjem u Hocus Pocusu 1993. godine?

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli SJP (@sarahjessicaparker)

 

2. Ona je jedno od osmero (da, osmero) djece

Parker je rođena 1965., a njezini roditelji su  Barbara i Stephen Parker. Njezini roditelji su ukupno imali osmero djece, s obzirom na to da Barbara ima djecu iz drugog braka. Sarah nije jedina iz obitelji Parker koja se našla u glumačkom svijetu, njezina braća Timothy Britten Parker i Pippin Parker također su glumci.

3. Na vjenčanju je nosila crno

“Bilo mi je previše neugodno vjenčati se u bijelom, a i Matthew i ja nismo željeli da ljudi obraćaju toliko pažnje na nas”, rekla je Parker jednom prilikom o vjenčanju s  Matthewom Broderickom 1997. godine. Stoga se, odstupajući od tradicije, odlučila za crnu haljinu s volanima brenda Morgan Le Fay.

 4. Završila je baletnu školu

Parker je završila školu za balerinu, a kaže kako je upravo zahvaljujući tome lakše ulazila u likove. Otkrila je kako joj je baletno obrazovanje iz djetinjstva pomoglo da “bude tjelesna” u ulogama poput SanDeE u “Priči iz L.A.” (pa čak i Carrie Bradshaw u “Seks i gradu”).

5. Skoro je odbila ulogu u “Seks i gradu”

“Neke stvari mi se kod uloge nisu sviđale, ali nisam željela raditi probleme oko golotinje i jezika koji se koristio”, rekla je Parker o svom iskustvu čitanja scenarija. Otrkila je i kako se osjećala nelagodno jer više nije imala fleksibilno radno vrijeme kakvo je imala kad je glumila u filmovima i predstavama.

 

Novi unosan biznis: 6 najboljih vina u vlasništvu poznatih i slavnih

Naslovna fotografija: HBO MAx

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime