Petak, 22 ožujka, 2024

Hokus Pokus 2: Stiže drugi dio popularnog filma, a evo svega što znamo

Originalni film premijerno je prikazan davne 1993., ali sada, gotovo 30 godina kasnije, vraćamo se u Salem po još trikova za Noć vještica

Nešto opako uskoro dolazi na Disney + streaming platformu i ne možemo biti sretniji. Za nešto malo manje od mjesec dana stiže drugi dio popularnog filma “Hokus Pokus”. Originalni film premijerno je prikazan davne 1993., ali sada, gotovo 30 godina kasnije, vraćamo se u Salem po još trikova za Noć vještica.



Disney+ je 28. lipnja objavio najavu za novi film. U njemu se Bette Midler, Sarah Jessica Parker i Kathy Najimy vraćaju svojim ulogama sestara Sanderson, spremne su izazvati kaos i pustoš među tinejdžerima najstrašnijeg grada Massachusettsa. Tehnički, sva tri lika pretvorena su u prah na kraju prvog “Hocus Pokusa”, pa će biti zanimljivo vidjeti kako film opravdava njihovo vraćanje.

Tko glumi u nastavku filma?

Osim Midler, Parker i Najimy koji se vraćaju kao sestre Sanderson, u filmu glume Whitney Peak, Lilia Buckingham i Belissa Escobedo kao tri tinejdžerice koje su pokrenule događaje u filmu. Glumačku postavu također čine Doug Jones (koji se vraća kao Billy Butcherson), Hannah Waddingham, Tony Hale, Sam Richardson, Juju Brener, Froy Gutierrez, Taylor Paige Henderson i Nina Kitchen. Entertainment Weekly je izvijestio da će se zvijezda “RuPaul’s Drag Race” Ginger Minj pojaviti u nastavku kao drag verzija Midlerovog lika Winifred Sanderson, iako Disney nije komentirao tu vijest. “Hocus Pokus 2” bit će objavljen na Disney+ 30. rujna.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Hocus Pocus (@hocuspocusmovie)

 Koji je zaplet “Hokus Pokus 2”?

Prema službenom sinopsisu Disney+ iz svibnja, nastavak počinje 29 godina nakon prvog filma jer “tri mlade žene slučajno dovedu sestre Sanderson natrag u današnji Salem i moraju smisliti kako spriječiti vještice gladne djece da stvore novu vrstu pustoši u svijetu.” Disney+ je 1. studenog otkrio da će tri mlade žene biti Becca (Peak), Cassie (Buckingham) i Izzy (Escobedo).

Radnja kultnog klasika iz 1993. održana je u Salemu, ali zahvaljujući nekolicini mještana koji su vidjeli produkciju, znamo da je nastavak sniman na Rhode Islandu. Guverner Rhode Islanda Daniel J. McKee prethodno je potvrdio vijest u izjavi koja glasi: “U ime Rhode Islanda, ponosan sam i počašćen što će ponovno naša prekrasna država, sa svojim jedinstvenim krajolikom, biti pozadina za veliki film. Filmske i TV produkcije kao što je ‘Hokus Pokus 2’ imaju pozitivan utjecaj na naše poslovanje i pokreću naše gospodarstvo u pravom smjeru.”

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime