Utorak, 24 rujna, 2024

Hustle: Nova sportska drama na Netflixu koju vrijedi pogledati!

U filmu Adam Sandler glumi Stanleyja Sugermana, nesretnog košarkaškog skauta Philadelphia 76ersa, koji otkriva Boa Cruza (Juancho Hernangomez), nevjerojatno talentiranog igrača s burnom prošlošću

Adam Sandler nam uskoro donosi na Netflix inspirativnu sportsku dramu “Hustle”. U filmu Sandler glumi Stanleyja Sugermana, nesretnog košarkaškog skauta Philadelphia 76ersa, koji usred svog boravka u inozemstvu otkriva Boa Cruza (Juancho Hernangomez), nevjerojatno talentiranog igrača s burnom prošlošću. Bez odobravanja svog kluba, Stanley dovodi Cruza u Ameriku, gdje imaju zadnju priliku da dokažu da im je mjesto u najboljoj košarkaškoj ligi svijeta, NBA-u.



Dramu su napisali Will Fetters, jedan od autora Oscarom nagrađivanog filma “Zvijezda je rođena” i Taylor Materne, kreator videoigre NBA 2K19 i NBA 2K20, a režiju potpisuje Jeremiah Zagar.

Glumačka postava

Osim Sandlera koji ovim filmom obilježava svoju devetu glavnu ulogu na Netflixu, iznenađujuće dobro snašao se i španjolski NBA igrač Juancho Hernangomez koji je pokazao svoje vještine vrhunskog sportaša. Ostatak Hustle casta čine Quenn Latifah, Robert Duvall, Ben Foster, Jordan Hull, Ainhoa Pillet, Maria Botto i bivši NBA košarkaš a sada sportski voditelj Kenny Smith.

Još u veljači Hustle je objavio teaser trailer prikazavši koliko je zapravo Stanley opsjednut košarkom. U cijelom traileru filma koji je objavljen u svibnju, gledatelji su mogli dobiti još bolji uvid u Stanleyevu opsjednutost igrom. Njegovo putovanje svijetom i opsesivna potraga za talentom koji će ga dovesti do veličine kojoj se nada cijelu svoju karijeru, pozicije NBA trenera. Nažalost, Stanley uviđa da već tri desetljeća lovi nešto nedostižno, zbog čega pati njegova obitelj. Upoznavši Boa njihovi životi se zauvijek promjene.

Hustle će premijerno biti prikazan na Netflixu u srijedu, 8. lipnja.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime