Subota, 23 ožujka, 2024

I službeno najavljen dokumentarni film Kanye Westa ‘Jeen-Yuhs’

Film će prikazati ​​rijetke i nikad viđene snimke Westa, uključujući kućne videozapise. 'Jeen-Yuhs' na streaming platformu stiže 2022. godine, ali Netflix još nije naveo točan datum objavljivanja

Netflix je najavio novi višedijelni dokumentarni film o Kanye Westu. Naslovljen je ‘Jeen-Yuhs’, a navodno je kupljen za oko 30 milijuna dolara, dok se stvarao čak 21 godinu!



Film će prikazati ​​rijetke i nikad viđene snimke Westa, uključujući kućne videozapise. ‘Jeen-Yuhs’ na streaming platformu stiže 2022. godine, ali Netflix još nije naveo točan datum objavljivanja. 

Dokumentarac će prikazivati više od dva desetljeća života Kanye Westa

‘Jeen-Yuhs’ stvorili su filmaši Clarence ‘Coodie’ Simmons i Chike Ozah (zvana Coodie & Chike), koji vode tvrtku Creative Control. Par je također režirao Westov vizualni film ‘Through the Wire’, kao i treću verziju spota ‘Jesus Walks’.
West navodno nije kreativno uključen u projekt, međutim dopustio je Coodie & Chikeu da ga snimaju više od dva desetljeća. 

‘Jeen-Yuhs’ prikazuje Westa koji gradi svoj put od pjevača do poslovnog čovjeka i postaje svjetski brend. Rečeno je da će dokumentarac također prikazati njegovu neuspješnu predsjedničku kandidaturu 2020. i smrt njegove majke Donde West. 

Velik uspjeh Kanyevog zadnjeg albuma

West je izdao svoj dugoočekivani album ‘Donda’ krajem kolovoza, koji je oborio mnoge rekorde. Album je postavio novi rekord došavši na ​​1. mjesto na ljestvici najboljih albuma Apple Music u 152 zemlje u 24 sata.
Prema Appleu, u prvom cjelodnevnom izlasku albuma, ‘Donda’ je u SAD-u poslušana više od 60 milijuna puta. ‘Donda’ je također oborila rekord 2021. godine kao jedan od najpopularnijih izvođača i albuma u jednom danu, a postao je i treći album ikada koji se našao na Apple Musicu isti dan kad je i objavljen.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime