Četvrtak, 21 ožujka, 2024

Imamo odlične vijesti: Stiglo je posljednjih 5 epizoda La Casa De Papel, ali ipak nije kraj!

Putovanje 'Money Heista' ili 'La Casa De Papel' danas završava na Netflixu. Objavljena je peta sezona, odnosno 2. dio pete sezone popularne serije. Svjedočili smo pet nevjerojatnih sezona, ali ipak nije potpuni kraj. Kako nije kraj kada je serija završila? Saznajte u nastavku ;) 

Da čujemo tko je danas uzeo slobodan dan na poslu da može gledati posljednje epizode ‘La Casa De Papel’? Putovanje “Money Heist-a” ili “La Casa De Papel” danas završava na Netflixu. Objavljena je peta sezona, odnosno 2. dio pete sezone popularne serije. Svjedočili smo pet nevjerojatnih sezona, ali ipak nije potpuni kraj. Kako nije kraj kada je serija završila? Saznajte u nastavku 🙂 



Španjolska serija je uistinu fenomen. Ovo je jedna od najgledanijih serija streaming kuće u posljednjih pet godina, koja je nadišla jezičnu barijeru i zabavljala desetke milijuna ljudi koji ne govore španjolski iz cijelog svijeta. 

Dok još uvijek čekamo brojke o gledanosti 5. dijela, znamo da je četvrti dio ‘La casa de papel’ bio najgledaniji neengleski naslov. Unutar prvog mjeseca od objavljivanja pogledalo ga je više od 65 milijuna kućanstava diljem svijeta! Serija je dovela do velike ekspanzije potražnje za španjolskim sadržajem diljem svijeta, uključujući desetke nadolazećih projekata baziranih na Španjolskoj. Bluper izvještava da je potražnja dovela do nestašice opreme za snimanje u zemlji.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli La Casa de Papel (@lacasadepapel)


Na Netflix TUDUM eventu dobili smo prvi uvid na završni dio ‘La Casa De Papel’. Dok je Profesor misteriozno udaljen od mjesta prebivališta, a zgrada je još uvijek okružena policijom, pljačkaši se raspravljaju kako pobjeći i što učiniti sa svim zlatom.

Što očekivati ​​od ‘La Casa De Papel’, 5. sezona, 2. dio?

Mnogo se toga može očekivati ​​od završnog dijela Money Heist. Kao što možete zamisliti, u nastavku ima puno spojlera, stoga pripazite!

Hoće li Alicia Profesora predati policiji?

Baš kao i pljačkaši, Alicia je sada jedna od najtraženijih žena u cijeloj Španjolskoj, Europi, a vjerojatno i svijetu. Nakon što se suočila s Profesorom i nokautirala Marseillea i Benjamina, trudna Alicia je rodila. Posljednje što smo vidjeli Aliciju bilo je kada je uzela par škara iz kupaonice i sakrila ih u rukav. To znači da Alicia još nije u potpunosti na strani Profesora i još uvijek postoji velika šansa da bi mogla biti katalizator kraha pljačke ili barem profesorovog kraja.

Očigledno je zašto bi Alicia izdala Profesora. Posljednje što želi učiniti je provesti cijeli život bježeći od policije dok pokušava odgajati svoju bebu. Prepuštanje Profesorice policiji moglo bi joj osigurati milosti pukovnika Tamaya.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli La Casa de Papel (@lacasadepapel)

 Hoće li pljačkaši umrijeti ili pobjeći?

Smrt Nairobi bila je teška za ekipu, a Tokijina smrt također će imati sličan utjecaj na njihovu psihu. Bez talaca, jedina stvar koja sprječava Tamayo da pošalje policiju i vojsku je zlato koje tope pljačkaši i činjenica da Profesor ima snimku pukovnika.

Naravno, očekujemo da ćemo vidjeti jednog ili dvojicu iz ekipe koji će biti uhićeni/umrijeti, ali također očekujemo da ćemo vidjeti i život nekih likova nakon pljačke. Čak i ako ne ukradu zlato.  obzirom da je cijela pljačka započela kako bi se Rio izvukao iz ruku policije, on je jedan od rijetkih za koje bismo očekivali da će biti uhićen/umrijeti. 

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli La Casa de Papel (@lacasadepapel)

Hoće li se Rafael pridružiti pljački?

Jedan od podzapleta pete sezone serije “La Casa De Papel” je predstavljanje Rafaela, Berlinovog sina koji je čarobnjaka za kibernetičku sigurnost. Unatoč nevoljkosti i nezadovoljstvu na početku, Rafael je počeo uživati ​​u krađi i želio se pridružiti obiteljskom poslu. Međutim, ti su se događaji dogodili prije pljačke banke, a Rafaela profesor još nije uključio u pljačku. Rafael je trenutno wildcard, a uz njegovu pomoć, posada i Profesor možda ipak pronađu način da pobjegnu.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli La Casa de Papel (@lacasadepapel)

 Je li Tokio zaista mrtva?

Bilo je mnogo preokreta tijekom pljačke, ali nažalost nitko ne može uzeti četiri granate, prisloniti ih na prsa i preživjeti. Žrtvovanje Tokio dalo je ekipi više vremena, jer je uspjela ubiti Gandíu, Sagastu i većinu osoblja specijalnih snaga. Neke teorije obožavatelja kažu da da ćemo vidjeti povratak Tokio u posljednjem dijelu. Ako ništa, očekujemo da će se njezin lik pojaviti u jednom ili dva flashbacka.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli La Casa de Papel (@lacasadepapel)

 Vraćaju li se svi glumci?

Ovo su glumci koje ćemo vidjeti u drugom dijelu pete sezone ‘La Casa De Papel’.

Itziar Ituno kao Raquel Murillo
Pedro Alonso kao Berlin
Miguel Herran kao Rio
Jaime Lorente kao Denver
Esther Acebo kao Monica Gaztambide
Enrique Arce kao Arturo Roman
Rodrigo de la Serna kao Palermo
Darko Perić kao Helsinki
Najwa Nimri kao Alicia Sierra
Hovik Keuchkerian kao Bogota
Luka Peros kao Marseille
Belen Cuesta kao Manila
Fernando Cayo kao Luis Tamayo
Fernando Soto kao Angel Rubio
Jose Manuel Poga kao Cesar Gandia
Mario de la Rosa kao Suarez

Hoće li biti 6. sezone?

Svemu dobrom mora doći kraj, ali to ne znači da ne moramo biti tužni što je seriji kraj. Alex Pina, kreator serije, osvrnuo se na kraj serije u brojnim intervjuima. Jedan od razloga kraja serije je velika potražnja za glumačkom ekipom. Izuzetno je teško nastaviti producirati emisije sa zvjezdanom glumačkom postavom kada su tako tražene.

Dobra vijest je da ćemo vidjeti još nekoliko spin-off serija. Jedan od tih je korejski spin-off ‘La Casa De Papel’ koji se počinje snimati 2021. Zvijezda “Squid Game” Park Hae-soo trebala bi glumiti u korejskoj adaptaciji popularne španjolske serije. Park bi trebao igrati Andrésa “Berlina” de Fonollosa, jednog od glavnih likova. Berlin u originalu igra Španjolac Pedro Alonso. Park je prvi član glumačke ekipe korejske verzije koja je objavljena.

“U proteklih pet godina obožavatelji diljem svijeta pokazali su svoju ljubav prema seriji. Nadam se da će naša korejska verzija također dobiti vašu ljubav i podršku”, rekao je Park u korejskoj video poruci, odjeven u elegantno odijelo dok drži jednu od prepoznatljivih maski koje se koriste za pljačku. Nastavio je: “Kao glumac i kao obožavatelj serije, želim se zahvaliti glumcima i ekipi ‘La Casa De Papel’ na sjajnoj seriji koju su stvorili. Veselim se što ću s vama podijeliti korejsku verziju.”

Zahvalio je Pedru Alonsu što mu je dao “slavnu masku” i obećao da će mu zauzvrat dati onu koju koriste u korejskoj verziji sljedeće godine. Do lansiranja ‘Squid Game’, ‘La Casa De Papel’ je bila Netflixova najgledanija drama na neengleskom jeziku, koju je pogledalo 180 milijuna kućanstava diljem svijeta.

Osim toga, očekujemo i drugu epizodu retrospektivnog dokumentarca iza kulisa pod nazivom “La Casa De Papel: From Tokyo to Berlin”.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime