Srijeda, 24 srpnja, 2024

Jedva čekamo: Krajem godine na Netflix stiže nastavak filma Nož u leđa!

Potvrđeno je da je Netflix preuzeo prava na 'Nož u leđa 2', kao i snimanje trećeg dijela filma. Daniel Craig će ponoviti svoju ulogu privatnog detektiva Benoita Blanca u oba filma

“Nož u leđa 2” je željno iščekivani nastavak izvrsnog prvog filma Riane Johnson. Prvi put je otkriveno da se radi na nastavku u siječnju 2020. nakon golemog uspjeha “Nož u leđa”, koji je zaradio više od 310 milijuna dolara diljem svijeta i pobrao široko priznanje kritike. Zatim je u ožujku sljedeće godine potvrđeno da je Netflix preuzeo prava na ‘Nož u leđa 2’, kao i snimanje trećeg dijela filma. Daniel Craig će ponoviti svoju ulogu privatnog detektiva Benoita Blanca u oba filma.



Prvi dio filma prati priču o detektivu koji istražuje smrt obiteljskog patrijarha tijekom okupljanja. Detektiv tada počinje slagati sve tragove i na kraju doznaje istinu o Harlanovoj smrti. Kasnije, Harlanova domaćica Fran je također ubijena, što pridonosi misteriji samog filma. 

Glumačka ekipa: Tko će se pridružiti Danielu Craigu u ‘Nož u leđa 2’?

Dok se Daniel Craig vraća kao Benoit Blanc, Rian Johnson je potvrdio da će nastavak sadržavati “potpuno novu glumačku ekipu”. Prije nego što se previše razočarate zbog izostanka izvrsne glumačke ekipe prvog filma, uključujući Chrisa Evansa, Anu de Armas i Jamie Lee Curtis, izgleda da Johnson sastavlja glumačku ekipu koja bi mogla nadmašiti prvi film. 

Prvo ime najavljeno za nastavak je zvijezda “Čuvara galaksije” Dave Bautista, koji je već govorio da je “stvarno nervozan” zbog nastavka, dodajući da je scenarij “briljantan”. 
“To je jedna od onih stvari gdje je sada pritisak, jer ljudi očekuju velike stvari od vas. Želim isporučiti. Ponosim se time. Ja sam igrač. Želim biti odličan”, rekao je Bautista kojem su se u filmu pridružile kolege iz MCU-a  -Edward Norton i Kathryn Hahn, kao i Janelle Monáe, Ethan Hawke i Kate Hudson.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli SensCritique (@senscritique)

Film na Netflix stiže ove jeseni

Netflixov “Nož u leđa 2” emitirat će se od ove jeseni, što je potvrdio Craig za Variety: “Drugi dio filma smo radili ljetos, u Grčkoj, a onda smo snimali studijski rad u Srbiji. Rian sada uređuje, a mislim da će izaći ovu jesen.” 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime