Petak, 22 ožujka, 2024

Konačno: Stigla je druga sezona Sex/Life, znamo sve detalje!

Serija prati Billie Connelly (Sarah Shahi) kako ispituje svoj identitet, otkriva svoje želje i vodi ljubavni trokut između svog supruga Coopera Connellyja (Mike Vogel) i njezinog bivšeg ljubavnika, Brada Simona (Adam Demos)

Netflix je objavio prve fotografije i službeni trailer za 2. sezonu serije “Sex/Life”. “Sex/Life” premijerno će biti prikazan na Netflixu 2. ožujka. Druga sezona slijedi premijeru 2021. sa sezonom od osam epizoda.



Na temelju knjige “44 poglavlja o 4 muškarca” BB Easton, “Sex/Life” je kreirala Stacy Rukeyser. Serija prati Billie Connelly (Sarah Shahi) kako ispituje svoj identitet, otkriva svoje želje i vodi ljubavni trokut između svog supruga Coopera Connellyja (Mike Vogel) i njezinog bivšeg ljubavnika, Brada Simona (Adam Demos). Provokativna prva sezona serije “Sex/Life” dosegla je 67 milijuna gledatelja u prva četiri tjedna na Netflixu. Osim stvaranja serije, Rukeyser radi kao izvršni producent uz J. Milesa Dalea i Jordan Hawley.

Koliko smo čekali na drugu sezonu?

U kolovozu 2021. objavljeno je da je Netflix potvrdio novu sezonu “Sex/Life”. Ne čudi da je serija obnovljena zahvaljujući jednoj sceni koja je izazvala nevjerojatnu pomutnju na internetu. Otkako je Netflix počeo bilježiti brojke po satu, “Sex/Life” je pogledan 282 100 000 milijuna sati i nalazi se na Netflixovoj globalnoj listi top deset.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Sex/Life series | fanpage (@sexlifenetfliix)

Koji članovi glumačke ekipe će se vratiti u drugoj sezoni?

Svakako ćemo vidjeti mnogo glumaca iz prve sezone. Naravno, vidjet ćemo povratak Sarah Shahi, Mikea Vogela i Adama Demosa, glumaca koji stoje iza Netflixovog najbezobraznijeg ljubavnog trokuta. Poznato je tko će se od glumaca još pojaviti:  Wallis Day glumit će Gigi.
Craig Bierko glumit će Micka. Dylan Bruce glumit će Spencera. Darius Homayoun glumit će Majida. Cleo Anthony glumi Kam. 

Naslovna fotografija: Netflix

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime