Ponedjeljak, 25 ožujka, 2024

Raznoliko i uzbudljivo: Top serije čijem se gledanju veselimo u 2022. godini!

Bilo da tražite svoju sljedeći veliku ovisnost ili se nadate da će se vaša omiljena serija  konačno vratiti u 2022., donosimo ponešto za svakoga, a obećavamo vam da nećete htjeti propustiti niti jednu sekundu

S obzirom da je 2021. bila više-manje poprilično bezvezna, veselimo se 2022. zbog mnogo stvari. Jedna od tih su i serije koje dolaze na male ekrane. U 2021. smo se upoznali s mnogo novih serija, kao i spinoff-ovima nekih dobro poznatih. Započeli smo godinu s “Bridgertonom”, pa su slijedili “Ginny & Georgia”, “Sex/Life”, “Mare iz Easttowna”, “Tračerica”, “And Just Like That”, “Squid Game” i još mnoge druge.



Bilo da tražite svoju sljedeći veliku ovisnost ili se nadate da će se vaša omiljena serija  konačno vratiti u 2022. godine, donosimo ponešto za svakoga, a obećavamo vam da nećete htjeti propustiti niti jednu sekundu.

1/ Ms. Marvel

Serija prati pakistansko-američku 16 godišnjakinju Kamalu Khan, koja odrasta u Jersey Cityju. Kamala se dobro snalazi u školi, voli igranje igara, pa čak i piše fanfikcije temeljene na svojim omiljenim superherojima. Sve se mijenja kada dobije super moći poput heroja na koje se uvijek ugledala. 

2/ The Sex Lives of College Girls

Serija prati četvero mladih ljudi koji pokušavaju proći prvu godinu prestižnog sveučilišta. Ne samo da je glumačka postava raznolika, već se radnja dotiče i pozitivnih i negativnih dijelova seksa i odnosa.

3/ Rebelde

Moderno ponovno pokretanje omiljene Y2K meksičke telenovele, Rebelde, dolazi na Netflixu u siječnju 2022. Originalna serija pratila je šest učenika koji su dijelili strast prema glazbi i osnovali bend. U novoj seriji nova generacija učenika sanja o uključivanju u prestižni glazbeni program u Elite Way School kako bi pobijedili u bitci bendova i postali glazbene zvijezde poput svojih prethodnika.

4/ One of Us is Lying

Temeljena na najprodavanijem romanu Karen M. McManus, serija prati petoro srednjoškolaca koji dobiju ukor i dodatnu nastavu, a samo četvoro njih izađu živi. Slučajno taj student koji je preminuo, vodi anonimnu stranicu za tračeve koja otkriva tajne studenata u Bayridge Highu. Situacija se s novim saznanjima veoma mijenja, a svi osumnjičeni imaju tajnke koje žele sakriti. 

5/ Euforija

Dvije bonus epizode nisu bile dovoljne ljubiteljima Euphorije koji već neko vrijeme čekaju novu sezonu. Srećom, neće potrajati dugo, jer druga sezona serije ima datum izlaska i trailer zbog kojeg ćete se zabrinuti za… uglavnom sve.

6/ Superman & Lois

Čak i dok u fokus stavljaju superheroja čija je priča iznova i iznova ispričana, Superman & Lois sve to podižu do potpuno novih visina. Ravnoteža između Kentova kao obitelji i Supermana kao heroja je ono što su obožavatelji čekali, a čini se da će 2. sezona nastaviti sve to spajati na još bolji način.

7/ Pam & Tommy

Lily James i Sebastian Stan transformiraju se u Pamelu Anderson i Tommyja Lee Jonesa u ovoj mini seriji koja prikazuje što se dogodilo s njihovom vezom nakon što je njihova seksualna snimka procurila.

8/ Bridgerton

Nakon što je u biti zavladala svijetom tijekom svog prvog izdanja 2020., obožavatelji sve što žele su nove epizode. Ove sezone pridružuju se novi članovi glumačke ekipe poput Simone Ashley, što stvari čini uzbudljivijima. Jedva čekamo nastavak ove zanimljive priče.

9/ Stranger Things

Nakon što je “Stranger Things 3” izašao u ljeto 2019., obožavatelji su odmah poželjeli više od ekipe Hawkinsa. Od tada su prošle tri godine, što znači da moramo puno toga nadoknaditi. Eleven ostaje u Kaliforniji s Willom, Jonathanom i Joyce, dok su Mike, Lucas, Dustin, Nancy, Steve i Robin još uvijek u Hawkinsu. Postoji čak i novi jezivi ambijent osim Naopake — Creel House. ST4 ne može doći dovoljno brzo.

10/ Inventing Anna

Lažna nasljednica Anna Delvey glavna je tema Netflixove miniserije koja će pokazati kako je uspjela prevariti hotele i tvrtke s milijunima dolara. Ovo će biti zanimljiva istinita priča. Ako volite kriminalističu tematiku temeljenu na istinitim pričama, mi imamo popis s “must have” naslovima.

11/ The Last of Us

Za ljubitelje videoigara, ova nova HBO serija jednako je uzbudljiva i zastrašujuća. Često, s adaptacijama videoigara u serije ili filmove, čini se da se nešto “izgubi u prijevodu”, ali novi pogled na “The Last of Us” obećava vjernost izvornom materijalu. Pripremite nas za sljedeću apokalipsu.

12/ Hype House

TikTokova poznata Hype House konačno stiže na TV. Među članovima su LILHUDDY (a.k.a. Chase Hudson), Larray i Nikita Dragun. Reality show, koji izlazi 7. siječnja 2022., usredotočit će se na ove najpopularnije ličnosti na društvenim mrežama i njihove živote.

13/ Bel-Air

Temeljen na viralnom remake filmu kojeg su napravili obožavatelji, ovaj reboot “Fresh Prince of Bel-Air” preuzima kultnu priču i daje joj mračniji i dramatičniji dio. Srećom, “Bel-Air” je već obnovljen za drugu sezonu, tako da se imamo čemu radovati.

14/ Atlanta

Nakon što je bila isključena iz etera gotovo četiri godine, Atlanta je spremna za veliki povratak na male ekrane. Ova treća sezona će pratiti Earna, Paper Boija, Dariusa i Vana usred uspješne europske turneje.

15/ Ted Lasso

Serija prati Teda Lassa, američkog sveučilišnog nogometnog trenera koji je angažiran da trenira englesku nogometnu momčad u pokušaju njezine vlasnice da se inati svom bivšem suprugu. Lasso pokušava osvojiti skeptično englesko tržište svojim narodnjačkim, optimističnim držanjem dok se suočava sa svojim neiskustvom u sportu.

16/ Gospodar prstenova

Nismo vidjeli puno stvarnih snimaka sa seta serije “Gospodar prstenova”, ali s obzirom na hype – i budžet – to će sigurno biti jedna od serija o kojima će se najviše raspravljati u 2022. godini . Usredotočuje se na “prikazivanje dosad neistraženih priča temeljenih na Tolkienovim djelima”.

17/ The Sandman

Ikonična serija stripova Neila Gaimana oživljava u možda najvećoj Netflixovoj produkciji godine. Vjerujte nam, nećete ga htjeti propustiti kada izađe.

18/ House of the Dragon

Dugo očekivana serija koja je prequel “Game of Thrones” spremna je doći na naše male ekrane. Radnja serije je smještena 200 godina prije originala, a “House of the Dragon” uvest će više likova iz kuće Targaryen za vrijeme građanskog rata.

19/ Pozlaćeno doba

Priča počinje 1882. godine predstavljajući mladu Marian Brook koja se nakon smrti oca seli iz ruralne Pennsylvanije u New York kako bi živjela sa svojim bogatim, staromodnim tetkama Agnes van Rhijn i Adom Brook. Hoće li Marian u ovom uzbudljivom svijetu na rubu modernog doba slijediti ustaljena pravila društva ili će utabati vlastiti put?

20/ How I Met Your Father

Dugo očekivana spinoff serija “Kako sam upoznao vašu majku” je ponovno pokretanje koje smo s pravom zaslužili. Nadamo se da će ova ekspanzija stiha “How I Met Your Mother” imati nešto manje razočaravajući kraj.

21/ Astrid and Lilly Save the World

Dvije najbolje prijateljice u srednjoj školi moraju se udružiti i spasiti svijet nakon što se otvori portal u drugu dimenziju. Znate, tipične tinejdžerske stvari, ali zabavne.

22/ Ubijanje Eve

Vrijeme je da se oprostimo od Villanelle i Eve dok se ponovno okupljaju u posljednjoj sezoni. Jesu li prijateljice ili neprijateljice, ostaje za vidjeti, ali jedva čekamo da se pojave na našim ekranima čak i ako je to posljednji put.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime