Subota, 23 ožujka, 2024

Ako volite Bridgerton: Ne propustite filmove i serije u kojima glumi Simone Ashley

Ashley će se uskoro pojaviti u filmu 'The Little Mermaid' i potencijalno bi se mogla vratiti u treću sezonu 'Bridgertona'. Ako ste voljeli glumicu u 'Brigertonu', donosimo neke od njezinih uloga koje vrijedi pogledati!

Simone Ashley je svojom ulogom u “Bridgertonu” postala it djevojaka o kojoj se mnogo piše. Kate Sharma, lik koji tumači u drugoj sezoni ludo popularnoga “Bridgertona” je skromna djevojka, koja potrebe svoje obitelji stavlja u prvi plan. Mnogi su se zaljubili u njezinu ljepotu i ulogu, ali “Bridgerton” nije jedina serija u kojem se Ashley pojavila.



Ljubav njezina oca prema filmovima je ono što je inspiriralo ovu 27-godišnjakinju da se odluči za glumačku karijeru. O svojoj želji da se bavi glumom, rekla je Veylexu 2019.: “Samo sam oduvijek željela stvarati, i sve što mi omogućuje da radim privuklo je moju pažnju! Omogućuje mi da budem spontana i igram se. Oduvijek sam se željela ovime baviti i nisam dvaput razmišljala o tome.”

Pohađala je prestižnu Arts Educational School u Londonu kako bi razvila svoje znanje i dobila svoju prvu veliku ulogu 2018. godine.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Simone Ashley (@simoneasshley)

Iako je Ashleyina glumačka karijera relativno kratka, ipak ima iskustva, kao i najavljenje nove projekte. Ashley će se uskoro pojaviti u filmu “The Little Mermaid” i potencijalno bi se mogla vratiti u treću sezonu “Bridgertona”. Ako ste voljeli glumicu u “Brigertonu”, donosimo neke od njezinih uloga koje vrijedi pogledati!

Elise Fox u ‘The Sister’

U mini seriji koja spada u kategoriju psiholoških trilera, Ashley glumi Elise Fox, djevojku koja je umrla nakon zabave više od desetljeća prije nego što se “Sestra” pojavila, ali ona igra glavnu ulogu u seriji. Zašto? Glavni protagonist, Nathan, oženjen je njezinom sestrom Holly, a kada mu se jedne noći na kućnom pragu pojavi misteriozni muškarac po imenu Bob, ponovno se pojavljuju duhovi iz njegove prošlosti, sugerirajući da je povezan s Eliseinim ubojstvom.

Olivia Hanan u ‘Sex Education’ / ‘Spolni odgoj’

Prije “Bridgertona”, Ashley je bila poznata i po ulozi Olivije Hanan u Netflixovoj komediji-drami “Sex Education”/ “Spolni odgoj”. Hvaljena serija prikazuje živote učenika srednje škole Moordale, i svijet seksualnosti i seksualnih iskustava. Olivia je dio grupe popularnih, bogatih studenata u Moordaleu “The Untouchables”, ali postaje klijentica seksualne terapije kolege Otisa Milburna kako bi rješila problema samopoštovanja oko seksa. Ashley se neće vratiti u četvrtoj sezoni serije. Rekla je za Glamour u ožujku 2022.: “Mislim da je moje vrijeme u seriji došlo do kraja. Jako je tužno jer ih sve jako volim.”

Aisha u ‘A Working Mom’s Nightmare’

Ashleyin rad tijekom godina nije bio ograničen samo na Netflix. Godine 2019. glumila je Aishu u Lifetime filmu “A Working Mom’s Nightmare”. Kao i mnogi životni filmovi, radnja je dramatična. Glavna junakinja Kathy sretno je udana i ima dobar posao i naizgled savršen život izvana. Međutim, njezina zaposlenica Hannah saznaje sve načine na koje Kathyin život nije savršen i nastoji uništiti Kathyin život kako bi ona mogla uzeti sve što je njezino, uključujući Kathyna muža i posao. Ashley ima malu ulogu Kathyne asistentice na poslu.

 Djevojka Ben Lyk u ‘Kill Ben Lyk’

“Kill Ben Lyk” drugo je Ashleyino pojavljivanje u dugometražnom filmu. Triler-komedija prati nekoliko pojedinaca po imenu Ben Lyk za koje britanska vlada vjeruje da su mete ubojstva nakon što su ubijene tri osobe s istim imenom. Kako bi spriječili daljnja ubojstva onih koji se zovu Ben Lyk, svi s tim imenom okupljeni su kako bi se sakrili i zaštitili. Ashley glumi djevojku po imenu Ben Lyk.

Aarti u ‘Boogie Man’

Ashleyina prva filmska uloga bila je u filmu “Boogie Man” iz 2018. Ashley glumi Aarti, ljubaznu i lijepu učiteljicu dječjih aktivnosti koja bi trebala biti povezana s glavnim likom filma, Paavanom. Film se usredotočuje na Pavaanovu borbu da se poistovjeti sa svojom indijskom kulturom, a također istražuje što ga čini sretnim. Tijekom izložbe iz 1970-ih upoznaje i zaljubljuje se u manekenku, što izaziva krizu njegovog identiteta i odanost obitelji. 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime