Nedjelja, 24 ožujka, 2024

Loše vijesti za obožavatelje Bridgertona: Phoebe Dynevor se ne vraća u trećoj sezoni

Na pitanje hoće li Daphne imati pojavnost u trećoj sezoni Bridgertona, Dynevor je rekla: Nažalost, ne u trećoj sezoni. Potencijalno u budućnosti. Ali treću sezonu, samo sam uzbuđena gledati kao gledatelj

Prvo je to bio Regé-Jean Page. A sada, Phoebe Dynevor ima loše vijesti za obožavatelje Bridgertona. Glumica je nedavno podijelila detalje o trećoj sezoni Bridgertona, koja će se fokusirati na romansu između Penelope Featherington (Nicola Coughlan) i Colina Bridgertona (Luke Newton). Tijekom nedavnog intervjua za Screen Rant, Dynevor je otkrila da se njezin lik, Daphne, neće pojaviti u nadolazećoj sezoni.



Na pitanje hoće li Daphne imati pojavnost u trećoj sezoni Bridgertona, Dynevor je rekla: “Nažalost, ne u trećoj sezoni. Potencijalno u budućnosti. Ali treću sezonu, samo sam uzbuđena gledati kao gledatelj.”

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Bridgerton (@bridgertonnetflix)

Iako je Daphne bila ključni lik, obožavatelji ne bi trebali biti previše iznenađeni Dynevorovinom uključenošću (ili nedostatkom iste). Svaka sezona Bridgertona usredotočena je na drugog brata i sestru, a budući da je Daphneina priča istražena u prvoj sezoni, ona više neće biti u fokusu serije.

Što do sada znamo o trećoj sezoni?

Netflix nije podijelio previše detalja o trećoj sezoni Bridgertona, isključujući male najave glumaca. Streaming servis je ranije otkrio da će se Hannah New pridružiti glumačkoj ekipi kao udovica po imenu Lady Tilley Arnold. Daniel Francis, Sam Phillips i James Phoon  također će glumiti potencijalne nove ljubavi djevojaka.

Ostale glumačke postave koje se vraćaju uključivat će Claudiu Jessie (Eloise), Goldu Rosheuvel (Kraljica Charlotte), Nicolu Coughlan (Penelope Featherington), Adjou Andoh (Lady Danbury), Ruth Gemmell (Lady Violet Bridgerton) i Polly Walker (Lady Portia Featherington).

Sve što sada čekamo je da Netflix objavi datum premijere za treću sezonu Bridgertona.

Naslovna fotografija: bridgertonnetflix

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime