Utorak, 26 ožujka, 2024

Lutkica: Hit serija koja svaku ženu zaokupljenu vezom poziva – na oprez!

Mnogo se stvari promijenilo od vremena kada je Jules bila single i stara pravila više ne vrijede. Monogamija se danas doživljava kao banalnost, seks za jednu večer je puno vrijednija valuta...

Jules Wiley (Kat Dennings) posljednjih pet godina u potpunosti se zaokupila (i podredila) svojom vezom. Kad je dečko neočekivano ostavi, Jules se mora pomiriti s činjenicom kako je zbog dečka pustila da joj se raspadnu sva prijateljstva.



Kako se želi vratiti u život, učit će sve da vrati svoje nekadašnje prijatelje. No, koliko je to moguće i lako? Kako se vratiti u život i održati uspješno prijateljstva možete saznati od Jules u seriji ‘Lutkica’ koja se emitira svakog ponedjeljka u 22 sata na kanalu Fox. 

Noćni izlazak obnavlja priajteljstva, ali problemi tu tek počinju

Kat Dennings, svima već poznata kao Max iz serije ‘Cure bez love’ i jedna od glavnih likova trenutne uspješnice WandaVision – utjelovila je lik Jules, ironične i duhovite djevojke koja pokušava osmisliti svoj život nakon propasti dugogodišnje veze. Bez savjeta prijateljica teško joj je krenuti dalje, a situacija je još kompliciranija jer je s njima izgubila kontakt. Jedan noćni izlazak za cure obnovit će stara prijateljstva, ali problemi tu zapravo tek počinju.

 

Mnogo se stvari promijenilo od vremena kada je Jules bila single i stara pravila više ne vrijede. Monogamija se danas doživljava kao banalnost, seks za jednu večer je puno vrijednija valuta, a vjenčanja novopečenih parova pravi su test za Jules – vjeruje li još uvijek u ljubav i je li u stanju radovati se tuđoj sreći i konačno dokazati da je preboljela bivšeg? Sve navedeno i još mnogo novih izazova očekuje žensku ekipu koja pokušava uspješno navigavati suvremenim životom.

U glavnim ulogama: Kat Dennings kao Jules Wiley, Brenda Song kao Madison Maxwell, Shay Mitchell kao Stella Cole, Esther Povitsky kao Izzy Levine. U četiri epizode pojavljuje se i naš Goran Višnjić koji glumi Madisonina dečka.

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime