Nedjelja, 24 ožujka, 2024

Napeto i uzbudljivo: Izašao je novi trailer za seriju The Idol

Sam Tesfaye glumit će gurua za samopomoć, vlasnika kluba i vođu suvremenog kulta, koji počinje izlaziti s pop umjetnicom u usponu koju glumi Lily-Rose Depp. U traileru vidimo da lik potonjeg vodi Jennie iz BLACKPINK-a (ovdje prikazana kao Jennie Ruby Jane), koja će debitirati kao glumica u seriji, u noćnom provodu u klubu

HBO je objavio drugi teaser za “The Idol”, nadolazeću dramsku seriju koju su kreirali “bolesni i poremećeni umovi” The Weeknd (aka Abel Tesfaye) i redatelj “Euphorije” Sam Levinson. Osim što nas podsjeća da će “The Idol” sadržavati obilne količine seksa, novi pregled nudi bliži pogled na proširenu glumačku ekipu.



Sam Tesfaye glumit će gurua za samopomoć, vlasnika kluba i vođu suvremenog kulta, koji počinje izlaziti s pop umjetnicom u usponu koju glumi Lily-Rose Depp. U traileru vidimo da lik potonjeg vodi Jennie iz BLACKPINK-a (ovdje prikazana kao Jennie Ruby Jane), koja će debitirati kao glumica u seriji, u noćnom provodu u klubu.

U najnovijem teaseru doznajemo da će se među ostalim glumcima i umjetnicima pojaviti Moses Sumney, Mike Dean, Suzanna Son, Jane Adams, Dan Levy, Eli Roth, Rachel Sennott, Da’Vine Joy Randolph, Ramsey i Hank Azaria. Posljednje uključivanje posebno je značajno jer se Tesfaye nedavno pojavio u epizodi “Simpsonovih” (u kojoj Azaria daje glasove više od desetak likova).

Još nije poznat datum premijere serije

Jennie je prošlog mjeseca govorila o svojoj glumačkoj ulozi za “The Idol”, rekavši u izjavi YG Entertainmenta: “Scenarij mi je bio vrlo intrigantan, pa sam htjela biti dio serije. Osjećam se vrlo uzbuđeno. Naporno ću raditi, stoga me, molim vas, tretirajte s ljubavlju.” Novi trailer dolazi samo nekoliko dana nakon što su se BLACKPINK vratili sa svojim novim singlom “Pink Venom”.

Malo se toga zna o “The Idolu”, iako novi trailer obećava da će nas odvesti duboko u “loš svijet Hollywooda”. Prva sezona imat će šest epizoda i trebala bi stići na HBO Max negdje prije kraja godine, a točan datum premijere tek treba biti objavljen. Serija je najavljena prošlog lipnja, a snimanje je počelo u studenom.

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime