Petak, 12 travnja, 2024

Ne možemo dočekati novi nastavak filma Dnevnik Bridget Jones

Novi nastavak Dnevnika Bridget Jones pod imenom Mad About the Boy dolazi na velika platna sljedeće godine za Valentinovo

Više od 8 godina prošlo je od posljednjeg nastavka Dnevnika Bridget Jones – Bridget Jones’s Baby. U zadnjem filmu, Bridget, čiju ulogu glumi američka glumica Renée Zellweger, se naiđe u neočekivanoj situaciji kada ostaje trudna i ne zna tko je otac njezinog djeteta – Mark Darcy ili Jack Qwant. Glavna junakinja Bridget prolazi kroz niz emotivnih i komičnih trenutaka, sve dok na kraju ne pronađe rješenje koje odgovara njezinom srcu i budućnosti nje i njezinog djeteta. 



Kada izlazi novi nastavak? 

Snimanje novog nastavka započet će u svibnju. Iako nemamo konkretnih detalja o radnji, znamo da će novi nastavak Mad About the Boy, biti sniman prema romanu engleske književnice Helene Fielding, iz 2013. godine.

Radnja knjige prati život Bridget Jones kao samohranu udovicu, jer Mark Darcy umire. Ako nastavak doista bude pratio knjigu, Bridget će u novom nastavku opet početi izlaziti na spojeve te će se u njenom životu pojaviti novi muškarac, no još ne znamo tko je određen za njegovu ulogu u filmu. 

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Renée Kathleen Zellweger (@renee__zellweger_)

Glumica je već ranije istaknula kako jedva čeka novi nastavak i snimanje jer obožava njen lik, a groznica oko novog nastavka Dnevnika Bridget Jones vjerujemo da će zavladati Londonom i svijetom ovoga proljeća. Kako doznajemo, film ćemo na velikim platnima gledati sljedeće godine za Valentinovo i jedva čekamo! 

Naslovna fotografija: IMDB

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime