Nedjelja, 24 ožujka, 2024

‘It Ends With Us’: Evo što trebate znati o dugoočekivanom filmu s Blake Lively

Redateljska palica za 'It Ends With Us' film pripala je Justinu Baldoniju, a uz njega je i Blake Lively u filmskoj adaptaciji istoimenog romana

Dugoočekivani film, “It Ends With Us”, koji je adaptacija istoimenog romana spisateljice Collen Hoover uskoro bi trebao ugledati svijetlo dana. Zanimanje publike je već veliko, a ovo je sve što trebate znati o nadolazećem filmu.



Redateljska palica za film “It Ends With Us” pripala je Justinu Baldoniju, a uz njega tu je i jedna od najpoznatijih glumica današnjice, Blake Lively. Adaptacija je ovo istoimenog romana spisateljice Collen Hoover koji je objavljen 2016. godine i oduševio publiku. Zahvaljujući moći društvenih mreža i medija roman je 2022. bio najprodavanija tiskana knjiga te se našao i na popisu bestsellera prema uglednom časopisu New York Timesu. 

Radnja filma

U središtu radnje je studentica Lily koja je upravo završila fakultet i suočava se sa smrti njezinog oca. Jedne večeri upoznaje neurokirurga Rylea u kojeg se zaljubi na prvi pogled i njih dvoje završe u vezi. Iako im je veza poprilično idilična i postala ozbiljna, sve se zakomplicira kada se u grad vrati Lilyna prva ljubav Atlas i Lilyna veza je na kušnji. 

Film je adaptacija istoimenog romana

Collen Hoover napisala je roman “It Ends With Us” i objavila ga 2016 godine. To je prvi od dva romana, a drugi dio romana pod nazivom “It Starts With Us” objavljen je 2022. godine. Upravo je te godine roman postao popularan zahvaljujući društvenim mrežama te je postao jedan od najvećih trendova kada dođe do ljubavnih romana. 

Blake Lively dio je glumačke postave

Spisateljica romana je početkom godine otkrila da ćemo u glavnim ulogama gledati Blake Lively i Justina Baldonija kao Lily Bloom i Rylea Kincaida. Lively je poznata po ulozi Serene van der Woodsen u omiljenoj tinejdžerskoj seriji “Tračerica”. Ostak glumačke postave čine Brendon Sklenar koji glumi karizmatičnog Atlasa, Jenny Slate, Hasan Minhaj i Isabela Ferrer. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by It Ends With Us (@itendswithusmovie)

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime