Ponedjeljak, 25 ožujka, 2024

George Clooney i Julia Roberts opet snimaju romantičnu komediju zajedno

Snimanje je zakazano za Whitsundays, Bali i južni Queensland. Clooney i Roberts već su surađivali u hit filmovima poput 'Oceanovih 11' i 'Oceanovih 12' te 'Money Monster' u režiji Jodie Foster

George Clooney i Julia Roberts pridružili su se popisu holivudskih zvijezda koji će snimati novu romantičnu komediju u Australiji, koncem ove godine. Film će se zvati ‘Ticket to Paradise’ a režirat će ga Ol Parker, scenarist filma ‘Marigold’ i direktor hita ‘Mamma Mia! Here We Go Again’.



Snimanje je zakazano za Whitsundays, Bali i južni Queensland u studenom 2021. godine.
Clooney i Roberts već su surađivali u hit filmovima poput ‘Oceanovih 11’ i ‘Oceanovih 12’ te ‘Money Monster’ u režiji Jodie Foster.
Ovaj put će glumiti razvedeni par koji putuje na Bali kako bi zaustavio kćer u namjeri da se uda. Parker, britanski filmaš koji je oženjen glumicom Thandie Newton, napisao je scenarij zajedno s Danielom Pipskim. Film će sufinancirati i australska vlada s potporom od 6,4 milijuna dolara u okviru vladinog programa poticanja turizma i promidžbe.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by #lovewhitsundays (@whitsundaysqld)

Australija – omiljena destinacija za snimanje filmova

Producirat će ga Tim Bevan i Eric Fellner iz Working Title Films, uspješne britanske producentske kuće koja stoji iza sličnih hit romantičnih komedija kao što su ‘Four Weddings and a Funeral’, ‘Love Actually’, ‘Notting Hill’ i ‘Bridget Jones’, te filmova poput ‘Billy Elliot’, ‘Fargo’, ‘The Big Lebowski’ i ‘Baby Driver’.

Da je Australija omiljena destinacija za snimanje filmova ove producentske kuće svjedoči i činjenica kako su na ovim lokacijama snimali i verziju ‘Heath Ledger Ned Kelly’, adaptaciju Tima Wintona ‘That Eye’ i horor triler ‘Gone’.
“I prije smo radili u Australiji i uvjerili se kako su lokalni suradnici izuzetno profesionalni”, rekao je Bevan te dodao kako se raduje ponovnoj suradnji na uzbudljivom projektu.

Foto: Shutterstock

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime