Nedjelja, 24 ožujka, 2024

Nešto više od mjesec dana nas dijeli do 4. sezone Stranger Things: Znamo sve detalje!

Radnja serije je smještena u proljeće 1986., a vidimo Eleven kako piše pismo Mikeu, prije nego što se ponovno vide tijekom nadolazećeg proljetnog odmora. Uskoro dobivamo uvid u ono što se sprema bandi 'Stranger Things' , a ništa ne može proći bez eksplozija i katastrofa

“Stranger Things” je jedna od najgledanijih Netflixovih serija, a nakon gotovo tri godine od premijere treće sezone, na male ekrane stiže četvrta! Četvrta sezona, zbog dužine scenarije, biti će podijeljena u dva dijela, prvi će se premijerno će se prikazati u petak, 27. svibnja. Premijera drugog dijela, uslijediti će pet tjedana kasnije, u petak, 1. srpnja. 2022. U otvorenom pismu obožavateljima, kreatori serije, braća Duffer, su potvrdili da će 5. sezona biti posljednja.



Što će se dogoditi u 4. sezoni Stranger Things?

Izgleda kao da će Eleven ostati sama, Joyce i Hopper se nalaze u snježnoj divljini, dok je ostatak bande podijeljen između uklete kuće i mračne ulice. Svi idu prema istoj krajnjoj točki –  the Upside Down.

Netflix je otkrio sljedeće detalje zapleta o četvrtoj sezoni: Prošlo je šest mjeseci od bitke kod Starcourta, koja je Hawkinsu donijela teror i uništenje. Boreći se s posljedicama, naša grupa prijatelja je po prvi put razdvojena, a snalaženje u srednjoj školi nije im olakšalo situaciju. U ovom najranjivijem vremenu, nova i zastrašujuća natprirodna prijetnja izbija na površinu, predstavljajući jezivu misteriju koja bi, ako se riješi, mogla konačno stati na kraj užasima the Upside Down.

Kreatori Stranger Thingsa, braća Duffer, također su otkrili da će 4. sezona biti najstrašnija do sada, tvrdeći da je serija sve bliža “horor filmu”. Ross Duffer je rekao za Netflixov Tudum: “Kada smo ga predstavili Netflixu prije svih tih godina, predstavili smo ga kao djecu “The Goonies” u “E.T”. To je njihova priča. Odrasli su u “Raljama” i “Bliskim susretima”, a zatim su postali tinejdžeri u “Noćnoj mori u Ulici brijestova” ili “Noći vještica”. Ali, ove godine nemamo djecu. Ne možemo više raditi “The Goonies”. Zato mnogo naginjemo tom području horor filmova koji volimo. Bilo je zabavno napraviti tu promjenu .”

Također je dao naslutiti da su teorije obožavatelja o novoj sezoni “zapanjujuće” bliske istini, pa ako želite neke spojlere, možda bi se isplatilo poslijepodne kopati po stranicama Stranger Things Reddit.

 

Netflix je objavio niz trailera koji prikazuju djelove serije

U posljednjem traileru, nalazimo naše glavne likove podijeljene između Kalifornije i Hawkinsa, koji se raduju najboljem proljetnom odmoru ikada. Radnja je smještena u proljeće 1986., a vidimo Eleven (koju glumi Millie Bobby Brown) kako piše pismo Mikeu, prije nego što se par ponovno spoji tijekom nadolazećeg proljetnog odmora. Osim toga, uskoro dobivamo uvid u ono što se sprema bandi “Stranger Things” dok u traileru slijede eksplozije i katastrofa. Ovo neće biti obični proljetni odmor.

Još jedan trailer objavljen u jesen 2021., pod nazivom “Creel House”, on otkriva bandu kako istražuje staro napušteno imanje na kojem su se u prošlosti dogodile neke prilično zastrašujuće stvari. Flashbackom na sliku savršene obitelji koja se useljava u Creel House započinje trailer, prije nego što neki trenuci otkriju da obiteljska kuća nudi više od onoga što se na prvi pogled čini.

Prethodno je 6. svibnja objavljen teaser video koji prikazuje zastrašujući pogled na Hawkins National Laboratory i Elevenove godine kada je bila predmet eksperimentiranja. Vibracije horor filma u traileru dodaju težinu tvrdnjama glumaca da će četvrta sezona biti najstrašnija do sada.

Prvi teaser video objavljen u veljači 2020. potvrdio je sumnje obožavatelja da je Jim Hopper preživio finale 3. sezone, unatoč tome što je uhvaćen u eksploziji ruskog stroja kada je otvorio vrata the Upside Down. 

Tko je u ekipi “Stranger Things” u četvrtoj sezoni?

Ne bojte se, obožavatelji “Stranger Thingsa”, stara banda će se vratiti. Možemo očekivati ​​da će se svi ovi stalni seriji vratiti u akciju:

Winona Ryder kao Joyce Byers
David Harbor kao detektiv Jim Hopper
Millie Bobby Brown kao ‘Eleven’/Jane Hopper
Finn Wolfhard kao Mike Wheeler
Gaten Matarazzo kao Dustin Henderson
Priah Ferguson kao Erica Sinclair
Gaten Matarazzo kao Dustin Henderson
Caleb McLaughlin kao Lucas Sinclair
Noah Schnapp kao Will Byers
Natalia Dyer kao Nancy Wheeler
Charlie Heaton kao Jonathan Byers
Sadie Sink kao Max Mayfield
Maya Hawke kao Robin Buckley
Joe Keery kao Steve Harington
Brett Gelman kao Murray Bauman
Priah Ferguson kao Erica Sinclair
Matthew Modine kao Matthew Brenner
Joe Chrest kao Ted Wheeler
Cara Buono kao Karen Wheeler

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Stranger Things Netflix (@strangerthingstv)

U seriju dolazi i nekoliko novih likova… 

Uzbudljiva vijest je da možemo očekivati ​​i neka nova lica u četvrtoj sezoni: 

Jamie Campbell Bower glumit će Petera Ballarda, brižnog čovjeka koji radi kao bolničar u psihijatrijskoj bolnici. Umoran od brutalnosti kojoj svjedoči iz dana u dan, hoće li Peter konačno zauzeti stav?

Eduardo Franco glumit će Argylea, Jonathanovog novog najboljeg prijatelja, ljubitelja zabave koji ponosno dostavlja ukusne pizze za “Surfer Boy Pizzu”

Joseph Quinn glumit će Eddieja Munsona, odvažnog metalca iz 80-ih koji vodi “The Hellfire Club”, službeni D&D klub Hawkins High-a. Eddie će se naći u zastrašujućem epicentru ovosezonskog misterija.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Stranger Things Netflix (@strangerthingstv)

Sherman Augustus glumit će potpukovnika Sullivana, inteligentnog čovjeka koji vjeruje da zna kako zaustaviti zlo u Hawkinsu jednom zauvijek…

Mason Dye glumit će Jasona Carvera. Jason naizgled ima sve – zgodan je, bogat, sportska je zvijezda i hoda s najpopularnijom djevojkom u školi. Ali kako novo zlo prijeti Hawkinsu, Jasonov savršeni svijet počinje se rasplitati…

Nikola Đuričko glumit će Jurija, napaćenog i nepredvidivog ruskog krijumčara koji voli loše viceve, novac i hrskavi maslac od kikirikija.

Robert Englund glumit će Victora Creela, poremećenog i zastrašujućeg čovjeka koji je zatvoren u psihijatrijskoj bolnici zbog jezivog ubojstva 1950-ih.

Tom Wlaschiha glumit će Dmitrija, ruskog zatvorskog čuvara koji se sprijateljio s Hopperom. Dmitrij je pametan, lukav i šarmantan… ali može li mu se vjerovati?

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime