Petak, 22 ožujka, 2024

Nova drama je na putu: Uskoro dolazi drugi dio prve sezone nove Tračerice

Ovo ljeto smo mogli uživati u prvih 6 epizoda prve sezone, a sada nam se bliže datum izlaska idućih šest. Ako je suditi po traileru za drugi dio, bit će puno više drame nego do sada

Spinoff  serije “Tračerica” (Gossip Girl), koju je napravio HBO Max, prikazuje se devet godina nakon originalne CW serije i vraća nas u skandalozne živote Manhattanske elite. Ovaj put za sve probleme je kriv, naravno, Instagram.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Gossip Girl (@gossipgirl)



U društveno-političkoj klimi 2021. godine naša nova skupina bogatih tinejdžera priznaje svoju privilegiju, ali to ne znači da su iznad manipulacije i spletki. Ovoga puta su ih samo puno svjesniji nego ranije. Ovo ljeto smo mogli uživati u prvih 6 epizoda prve sezone, a sada nam se bliže datum izlaska idućih šest. Ako je suditi po traileru za drugi dio, bit će još više drame nego do sada.

Zoya i Julien se sukobljavaju, Aki, Audrey i Max prihvaćaju svoju nekonvencionalnu vezu, a Monet de Haan se vraća. To je samo dio onoga što možemo vidjeti u traileru za drugu polovicu 1. sezone. Nove epizode vraćaju se na Dan zahvalnosti u Americi, dan koji je najcjenjeniji praznik u svijetu “Tračerice”.

Jedna epizoda tjedno

Od 25. studenoga, svakoga četvrtka idućih 6 tjedana izlazit će po jedna epizoda popularne serije. Posljednja epizoda će izaći 30. prosinca i sigurni smo da će biti dramatična. Zanima nas kako će izgledati praznici na Upper East Sideu. Sigurno će se uvelike razlikovati od naših.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Gossip Girl (@gossipgirl)

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime