Srijeda, 24 srpnja, 2024

Održana je premijera filma ‘Plaćenici 4’

Četvrti nastavak kultne filmske franšize “Plaćenici” napokon je stigao na velika platna, a premijera održana jučer u CineStaru Arena IMAX-u, u organizaciji CineStar TV Channels, bila je spektakularna uvertira u početak prikazivanja. Ovaj film, koji je poznat po svojoj impozantnoj glumačkoj postavi, donosi još više adrenalina, akcijskih kaskaderskih scena i nevjerojatnog oružja. U ‘Plaćenicima 4’ […]

Četvrti nastavak kultne filmske franšize “Plaćenici” napokon je stigao na velika platna, a premijera održana jučer u CineStaru Arena IMAX-u, u organizaciji CineStar TV Channels, bila je spektakularna uvertira u početak prikazivanja. Ovaj film, koji je poznat po svojoj impozantnoj glumačkoj postavi, donosi još više adrenalina, akcijskih kaskaderskih scena i nevjerojatnog oružja.



U ‘Plaćenicima 4’ ćemo ponovno vidjeti legendarne akcijske zvijezde poput Sylvestera Stallonea, Jasona Stathama, Arnolda Schwarzeneggera, repera 50 Centa, Dolpha Lundgrena, Ruby Rose, Megan Fox i Andyja Garcije. Radnja filma prati plaćeničku ekipu koja se suočava s opasnim trgovcem oružja i njegovom ogromnom privatnom vojskom. Ovaj film nudi spektakularne scene borbi i akcije snimane na različitim egzotičnim lokacijama diljem svijeta, a gledatelje očekuju uzbudljivi preokreti i neočekivane vratolomije. Film donosi akciju bez premca, hrabri junaci i uzbudljiva priča držat će gledatelje napetima od početka do kraja. Ovo je film koji će oduševiti ljubitelje akcijskih avantura i ostaviti ih zadovoljnima nakon svakog adrenalinskog trenutka.

Atmosferu prije premijere zagrijali kaskaderi 

Atmosferu prije same premijere filma dodatno je zagrijao fenomenalan tim poznatog slovenskog kaskadera, producenta i glumca Roka Cvetkova koji je radio na ovom nastavku s timom od čak devedeset iznimnih profesionalaca koji su bili glavni izvođači vratolomija u ovom holivudskom spektaklu. Iznimnu ekipu čine profesionalci većinom iz Slovenije i Hrvatske, dok je pomoćnik koordinacije bio Goran Stjepanović iz Osijeka. Njima se pridružio i naš profesionalni stunt motociklist Matija Podhraški, vlasnik Guinnessovog rekorda u najduljoj vožnji na motora dok stoji na glavi. Njihova preciznost i koordinacija pokreta stvorile su čarobne trenutke i donijele dodatno uzbuđenje prije gledanja novog nastavka popularne filmske franšize. Znatiželjni posjetitelji su i s velikim oduševljenjem uživali u izložbi arsenala oružja iz filma, koja im je omogućila da se približe omiljenim filmskim junacima na jedinstven način.

Dragan Franjković kaskader

Dragan Franjković kaskader

CineStar_8
CineStar_4
CineStar_6
CineStar_3
CineStar_5
Alen Đuras (1)

Alen Đuras

CineStar_7
Davor Garić

Davor Garić

CineStar_1
Miro Čabraja i Antonia Ćosić

Miro Čabraja i Antonia Ćosić

Matija Podhraški

Matija Podhraški

Domagoj Nižić i Goran Vinčić

Domagoj Nižić i Goran Vinčić

Lorin Nukić

Lorin Nukić

Dragan Franjković kaskader CineStar_8 CineStar_4 CineStar_6 CineStar_3 CineStar_5 Alen Đuras (1) CineStar_7 Davor Garić CineStar_1 Miro Čabraja i Antonia Ćosić Matija Podhraški Domagoj Nižić i Goran Vinčić Lorin Nukić
 

Brojni uzvanici uživali na premijeri 

Mnogi poznati influenceri i tik tokeri, uključujući Alena Babića, Nevena Ciganovića, Alena Đurasa, Marinu Mamić, Davora Garića, Ermina Preljevića, Gorana Vinčića, Antoniu Ćošić, Lorina Nukića i mnoge druge, nisu propustili priliku da uživaju u cjelokupnom programu, izložbi i premijeri četvrtog nastavka kultnog filma. Kako bi se što bolje pripremili za nastavak filma, na CineStar TV 1 danas u 20:15 možete pogledati treći nastavka Plaćenika. Četvrti nastavak filma Plaćenici, u distribuciji Blitza, od 21.09.2023., pogledajte u svim kinima diljem Hrvatske, a ulaznice su u prodaji online, kao i na blagajnama CineStar kina. Film ne propustite pogledati i u premium 4DX formatu.

Do odlaska u kino, zagrijte se uz trailer: 

 

 
 

 

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime