Nedjelja, 24 ožujka, 2024

Pazite, spojleri: Otkrivamo sve detalje 3. sezone serije ‘Sex Education’

Još početkom ove godine potvrđeno je snimanje 3. sezone, a sada su procurili i neki detalji o datumu premijere, radnji i još mnogo toga

Jedva čekamo ponovno druženje s Otisom, Ericom, Maeve i ostatkom bande Moordale Secondary iz Netflixove hit tinejdžersko-komične serije ‘Sex Education’. Naime, početkom ove godine potvrđeno je snimanje 3. sezone, a sada su procurili i neki detalji o datumu premijere, radnji i još mnogo toga.



‘Sex Education’  – 3. sezona stiže 17. rujna.

Osam novih epizoda prikazati će se Netflixu u petak, 17. rujna. Netflix je objavio najavu sa glumačkom ekipom.

 

Prema sinopsisu s Netflixa, naše studente iz Moordalea očekuju neke nove avanture.
Nova je godina, Otis ima neobavezan seks, Eric i Adam su službeno zajedno, a Jean je trudna. U međuvremenu, nova ravnateljica Hope (glumi je Jemima Kirke) pokušava Moordalea vratiti na stup izvrsnosti. Amiee otkriva feminizam, a Jackson se zaljubi…

Tri nova lica u srednjoj školi Moordale

Jason Isaacs, Jemima Kirke i Dua Saleh – službeno će se pridružiti glumačkoj postavi ‘Sex Education’ u nadolazećoj sezoni. 
Isaacs (kojeg biste u filmovima o Harryju Potteru mogli prepoznati kao Luciusa Malfoya) igrat će starijeg i “uspješnijeg” brata ravnatelja Groffa. Kirke (iz HBO-ovih Djevojčica) tumačit će Hope, novu Moordaleinu ravnateljicu. A Saleh će glumit Cala, studenta koji se ne slaže s Hope. Indra Ové (Resident Evil) glumit će Elsienu skrbnicu Annu.

Svi oni pridružit će se staroj postavi glumaca koju čine: Asa Butterfield, Gillian Anderson, Emma Mackey, Ncuti Gatwa, Connor Swindells, Aimee-Lou Wood, Kedar Williams-Stirling, Chaneil Kular, Simone Ashley, Mimi Keene, Tanya Reynolds, Mikael Persbrandt, Patricia Allison, Sami Outalbali, Anne-Marie Duff, George Robinson, Chinenye Ezeudu, Alistair Petrie, Samantha Spiro, Rakhee Thakrar i Jim Howick.

Snimanje je započelo u rujnu 2020. godine

Unatoč pandemiji koronavirusa, Netflix je u objavio kako je započelo snimanje treće sezone serije. Različiti članovi glumačke ekipe – uključujući Gillana Andersona, Asau Butterfield i Connora Swindellsa – pojavili su se u odvojenim video porukama dok su se pripremali za povratak na snimanje. 

Streaming platforma Netflix vijest o trećoj sezoni objavila je u videu na kojem je Alistair Petrie, koji glumi zastrašujućeg ravnatelja Michaela Groffa. Šetajući hodnicima srednje škole Moordale, Petrie je razmišljala o različitim likovima.
Nailazeći na portal Ncutija Gatwe, koji glumi Erica Effionga, i Connora Swindellsa, koji glumi Adama Groffa, Petrie je rekao: “Pièce de resistance, Eric i Adam. Pitam se što se sprema za ova dva lika. Morat ćete to otkriti u trećoj sezoni, zar ne? “

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime