Nedjelja, 24 ožujka, 2024

Pojačajte glazbu i rasplešite se po svom domu uz najbolje plesne filmove!

Ako spadate u kategoriju onih koji kada čuju zvuk glazbe, nesvjesno zavrte kukovima ili zamahnu glavom, onda ne propustite svibanj na FOX Movies kanalu

Mnogi kažu da je “ples lijek”, a dobar je i za mentalno i fizičko zdravlje. Ako vam treba malo raspoloženja tijekom radnog tjedna, ples će vam sasvim sigurno podići raspoloženje i pomoći vam da zaboravite na sve probleme. Pustite omiljenu glazbu i pretvorite dnevni boravak u najbolji noćni klub. 



Ako spadate u kategoriju onih koji kada čuju zvuk glazbe, nesvjesno zavrte kukovima ili zamahnu glavom, onda ne propustite svibanj na FOX Movies kanalu. Na rasporedu su plesni klasici uz koje ćete se možda ponovno zapitati zašto umjesto uredskog posla niste odabrali karijeru plesača ili plesačice.

Filmovi koje možemo gledati iznova i iznova

Romantična drama „Step Up“ ima sve elemente plesnog hita – vizualnu dopadljivost, odličnu glazbu i kemiju između glavnih likova Channinga Tatuma i Jenne Dewan. Ljubav se s ekrana preselila u stvarni život, pa su plesni partneri postali jedan od omiljenih holivudskih parova. To je sigurno pridonijelo činjenici da je “Step Up” ušao u onu skupinu filmova koje iznova možemo gledati, iako smo odavno prerasli tinejdžersko doba.

U tu kategoriju ulazi i film “Vrijeme za ples” u kojem pratimo bračni par (Jennie Garth i Dan Payne) poljuljanog odnosa koji odluče odgoditi razvod nakon što njihova kćer objavi zaruke. Pripremajući se za njezino vjenčanje shvate da je jedna od stvari koja ih je oduvijek povezivala upravo ples te u njemu traže nadu za pomirenje.

“Step Up 2” – 11. svibnja u 18.05 sati

“Step Up 3” – 12. svibnja u 18 sati

“Step Up 5” – 13. svibnja u 17.40 sati

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime