Četvrtak, 28 ožujka, 2024

Popis svih poznatih glazbenika koji su se pojavili u seriji ‘Sex i grad’

I ne, ne govorimo o Johnu Corbettu, koji je glumio zaručnika Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) Aidana Shawa, iako je glumac izdao dva albuma. Govorimo o pojavljivanjima slavnih glazbenika i zvijezda koje možda tada niste poznavali i/ili prepoznali

I ptice na grani znaju da smo presretni zbog vijesti da se službeno na male ekrane vraćaju cure iz serije ‘Sex i grad’. Tim povodom prisjetili smo se svih glazbenika koji su se pojavili u hit franšizi.



I ne, ne govorimo o Johnu Corbettu, koji je glumio zaručnika Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) Aidana Shawa, iako je glumac izdao dva albuma. Govorimo o pojavljivanjima slavnih glazbenika i zvijezda koje možda tada niste poznavali i/ili prepoznali. 

Zato pripremite omiljeni koktel i prisjetite se s nama svih poznatih glazbenika koji su se pojavili u seriji. 

Bradley Cooper – Sezona 2, epizoda 4.

Prije nego što izjavite da nagrađivani glumac nije glazbenik, podsjećamo vas da mu je pjesma ‘Shallow’, koju je snimio s Lady Gagom, bila broj 1 na Billboard Hot 100. U ovoj epizodi iz 1999. glumi Jakea koji je nakratko zadovoljio sve Carrieine potrebe. 

Matthew Morrison – Sezona 2, epizoda 4.

Zvijezda serije ‘Glee’, imala je dva albuma koja su se našla na Billboard 200. Pojavio se u  u istoj epizodi u kojoj se pojavio Cooper.

Alanis Morissette – Sezona 3, epizoda 4.

Sedmostruka dobitnica Grammyja pojavila se kao Dawn u epizodi pod nazivom ‘Dječak, djevojka, dječak, djevojka’. Na zabavi sa svojim mladim dečkom, Carrie zaigra igru i zavrti bočicu te sramežljivo poljubi pjevačicu.

Torquil Campbell – Sezona 3, epizoda 4.

Pjevač i tekstopisac za Stars pojavio se u istoj epizodi kao i njegova kolegica Canadian Morissette. Glumio je Joela, prijatelja Carrieina dečka.

Alan Cumming – Sezona 4, epizoda 2.

Zvijezda pozornice i ekrana, koji je svoj debi album objavio 2009., glumio je stilista Oscara. Njegov je lik odjenuo Carrie u Dolce & Gabbana za humanitarnu modnu reviju.

Geri Halliwell – Sezona 6, epizoda 10.

Glazbenica poznata kao Ginger Spice glumila je Phoebe. Nosila je plavi bikini i mini suknju. Pjevačica je uživala u ekskluzivnom bazenu Soho House, dok je jadna Samantha imala probleme s visokim temperaturama.

David Duchovny – Sezona 6, epizoda 10.

Duchovny je sa svojim albumom ‘Hell or Highwater’ dosegao 23. mjesto Billboardove ljestvice. No, u nagrađivanoj seriji se pojavio 2003., kao Jeremy, Carriein dečko iz srednje škole koji je završio u psihijatrijskoj ustanovi.

Jennifer Hudson – prvi film

Dobitnica Oscara u prvom SATC filmu glumila je Carrieinu pomoćnicu Louise. Preselila se u Veliku jabuku nakon što joj je srce slomljeno u St. Louisu.

Liza Minnelli –  Seks i grad 2

Kultna izvođačica je glumila samu sebe, a pojavila se na vjenčanju Stanforda i Anthonyja. Odjevena šljokice, izvela je  Beyoncein hit “Single Ladies (Put a Ring on It)” tijekom proslave.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime