Subota, 23 rujna, 2023

‘Rudolphova pekarnica: mali pekari’ – nova avantura u kuhinji 24Kitchena!

Ovaj put Rudolph nije sam u kuhinji – otvara vrata svoje dobro poznate pekarnice djeci koja su spremna učiti kako pripremiti torte, peciva, kekse i druge deserte

Uz proljeće koje dolazi na 24Kitchen, dolazi i nova emisija popularnog nizozemskog TV kuhara i majstora pekarstva, Rudolpha van Veena ‘Rudolphova pekarnica: mali pekari’.



Ovaj put Rudolph nije sam u kuhinji – otvara vrata svoje dobro poznate pekarnice djeci koja su spremna učiti kako pripremiti torte, peciva, kekse i druge deserte.

Svaka epizoda – novi trikovi s malim pekarima

U svakoj epizodi podijelit će neke od svojih trikova s malim pekarima i zajedno će pripremiti dva posebna recepta. Prvo će napraviti složenije jelo koje bira Rudolph, a zatim će on pomoći malim gostima u pripremi njihove omiljene slastice.

Njihova je misija iznenaditi i potaknuti jedni druge ukusnim slasticama. Mladi talent i dobra doza iskustva idu ruku pod ruku u ovoj pekarskoj avanturi. Mali pekari imat će mogućnost dobiti posebne savjete i naučiti nešto od Rudolpha. Puno im je toga zajedničko: ljubav prema pečenju, vole iznenaditi druge ukusnim i zapanjujućim kreacijama i, naravno, sami vole jesti slatke stvari. U Pekari mladi će pekari pokazati svoje talente. Rudolphov sin Ralph voli peći peciva u obliku medvjeda. Rudolph će ga iznenaditi s čokoladnom fontanom i sljezovim kolačićima.
Blizanci Fien i Noor radit će profiterole koja će Rudolph pretvoriti u dvorac iz bajke. Rudolph će mladu pekaricu Sierru naučiti koje se slastice obično peku u Surinamu. Podijelit će svoju strast prema njemačkim slatkišima s Rosalie. A zato što Jill ne voli slatko, zajedno će krenuti na slano putovanje.

Svakog utorka u 13 sati na kanalu 24Kitchen

Gledatelji se mogu pridružiti Rudolphu i njegovim malim gostima u njihovim avanturama i vidjeti najljepše, najukusnije i najzabavnije kreacije koje će izaći iz pećnice Rudolphove pekarnice.
“Tako je lijepo vidjeti da djeca, svako na svoj način, iskuse pečenje kao nešto kreativno”, kaže Rudolph van Veen.

Prva epizoda nove kulinarske emisije ‘Rudolphova pekarnica: mali pekari’ premijerno je prikazana 6. travnja, te nadalje svakog utorka u 13 h na kanalu 24Kitchen. Sadržavat će zamamne recepte koji se jednostavno prave doma, poput portugalske rolade od naranče, kolačića sa slovima, šumske torte s višnjama, tiramisua s jagodama, torte od limuna sa svježim sirom, voćne pizze i još puno toga.

Sudjelujte u posebnoj igri ‘Rudolphov izazov’

Ali, zabavi ovdje nije kraj! Kako bi inspirirali gledatelje da se i sami okušaju u divnim receptima iz emisije, 24Kitchen i Rudolph van Veen pozivaju ih da sudjeluju u posebnoj igri ‘Rudolphov izazov’.

Mogu se pridružiti igri kako bi osvojili divnu nagradu prateći sljedeće korake:

  • pripremiti recept prikazan u jednoj od epizoda emisije i poslati fotografiju gotovog deserta na njihov Facebook ili Instagram profil, označiti stranicu 24Kitchen – na Facebooku – 24 KitchenCroatia i na Instagramu – @ 24kitchenhr.
  • dodati hashtag #RudolphsChallenge
  • pristati na Uvjete igre u pisanom opisu njihove publikacije

Više informacija o igri i datumima prijave: www.24kitchen.com.hr/articles/rudolphschallenge

Pročitajte još...

David Skoko: Uskrsni jelovnik jednog od najomiljenijih hrvatskih chefova!

O tome kako je sasvim neplanirano postao kuhar, o inspiraciji i 'tajnama' kuhanja otkriva nam u intervjuu za Mixer.hr, te našim čitateljima otkriva koja će se jela na Uskrs naći na njegovom obiteljskom stolu

Velimir Grgić: ‘Divljaci’ će biti film kakav Hrvatska do sada nije gledala!

Uz Marija Kovača nema puno polivalentnih kulturnjaka na domaćoj sceni kakav je Velimir Grgić. Producent, scenarist, pisac, novinar, pa tako ukrug. Ulovili smo ga nakratko između dviju gaža na kulinarskom showu RTL-a gdje s Ivanom Banfić razvaljuje recepte

Novi trendovi u prehrani: Znate li što su postbiotici, mikrozelenje, kelp…

Naši odabiri hrane mogu pomoći u suzbijanju učinaka klimatskih promjena u svijetu. A tome u prilog idu i neke nove, jedinstvene namirnice. Upoznajte superzvijezde koje (polako, ali sigurno) mijenjaju svijet gastro scene

Ljubavni makroni – napravite sami najpopularnije kolačiće na svijetu!

Macarons se ne odlikuju samo ukusnim okusom već i fantastičnim bojama. Hrskavi izvana, a mekani iznutra, svojim punjenjem i atraktivnim bojama jedan su od najpopularnijih deserta svjetskih slastičarnica. I nisu teški za napraviti

Povezano

Kritika filma: Plaćenici 4: Vrijeme je za mirovinu, ‘Plaćenici’ su preplaćeni

U prva tri dijela su imali kakvo takvo šarmantno dramsko opravdanje za ukazanje Stallonea i Scharzeneggera i Brucea Willisa u kadru dočim ovaj posljednji se ponaša otprilike kao i posljednji Indijana Jones u kontekstu svih više ili manje šarmantnih prednika

Najbolji dokumentarni filmovi koje vrijedi pogledati

Prepustite se gledanju ovih inspirativnih priča na velikim ekranima i doživite svijet filma kao nikad prije

Ne Netflix je stigla četvrta sezona serije ‘Sex Education’: Znamo sve detalje!

'Sex Education' stiže sa svojom četvrtom sezonom, a mi otkrivamo što će se događati s našim najdražim likovima

Kritika filma: Ubojstvo u Veneciji: Agatha Christie i Hercule Poirot u novoj priči

Što nam donose Agatha Christie i Hercule Poirot u filmu 'Ubojstvo u Veneciji'? Ovaj put Poirot živi u samoodabranoj izolaciji i mirovini

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime