Petak, 22 ožujka, 2024

Savršeno za Noć vještica: Strani filmovi strave na Netflixu koji lede krv u žilama

Netflix ima hrpu zastrašujućih stranih trilera koji će vas prestrašiti, ali uistinu prestrašiti. Ne samo da će vas ovi filmovi jako uplašiti, nego će i proširiti vaše horizonte horor filmova

Ako niste raspoloženi Noć vještica provesti na nekom partyju, odlična alternativa može biti filmski maraton. A ako želite pogledati neki novi strašni film ili vam je dosta američkih filmova strave, Netflix je mjesto za pronalazak novih naslova.



Neflix u ponudi ima ima hrpu zastrašujućih stranih trilera koji će vas prestrašiti, ali uistinu prestrašiti. Ne samo da će vas ovi filmovi jako uplašiti, nego će i proširiti vaše horizonte horor filmova. Donosimo najbolje strane horore na Netflixu , ali pripremite se za dozu straha.

1. Verónica

Verónica je toliko zastrašujuća da je mnogi gledatelji moraju na pola isključiti. Španjolski film priča priču o tinejdžerici koja misli da je zli duh ušao u njezin dom nakon seanse.

2. Under the Shadow

Radnja filma se odvija tijekom iransko-iračkog sukoba, a fokusira se na ženu iz Teherana čiji je muž u ratu. Dok vodi brigu o njihovoj kćeri, žena postaje uvjerena da su zli duhovi zaposjeli njihovu kuću.

3. Pandora

Južnokorejski film Pandora iz 2016. je vrsta filma zbog kojeg ćete osjetiti da vam srce kuca u grudima. Kada se u nuklearnoj elektrani dogodi niz eksplozija, Jae-hyeok i njegovi suradnici moraju se vratiti u zonu katastrofe kako bi spasili svijet od nuklearne katastrofe.

4. Eerie

Kada djevojka počini samoubojstvo u katoličkoj školi za djevojčice, jedan od savjetnika odluči istražiti njezinu smrt – i ono što nalazi je zastrašujuće.

5. Aurora

U Aurori gostioničarka Leana i njezina sestra suočene su s nepredviđenim brodolomom zbog kojeg su mnogi putnici nestali ili su umrli. U pokušaju da pomognu, sestre traže tijela nestalih žrtava, ali mrtvi će krenuti u potragu za njima.

6. Suzzanna: Pokopani živi

U ovom potpuno jezivom indonezijskom filmu, pljačka se pretvara u ubojstvo kada provalnici otkriju da je trudna žena neočekivano kod kuće tijekom njihove pljačke. Iako zakopaju njezino tijelo u dvorištu, ona se vraća i proganja ih na sve strašnije načine.

7. Priče o duhovima

Ovaj indijski antologijski horor film sastoji se od četiri kratka segmenta, od kojih svaki ima svoju jedinstvenu jezivu nadnaravnu priču.

8. Zamračenje

Keri Russell glumi Lacy, agenticu za nekretnine koja se susreće s nizom zastrašujućih događaja. Lacy je odlučna pronaći izvor smrtonosne prijetnje, a istraživanjem otkriva da bi prijetnja mogla biti nadnaravna.

9. The Influence

U ovom jezivom španjolskom trileru, mlada majka vraća se sa svojom obitelji u vilu u kojoj je odrasla (i u kojoj je imala užasno nesretno djetinjstvo) kako bi se brinula o svojoj majci, koja je u komi.

10. Treće oko

Kad se dvije sestre nakon smrti roditelja vrate u svoj dom iz djetinjstva, jedna od sestara osjeti da bi u kući mogo biti prisutan još netko.

11. Glasovi

Film priča priču o obitelji koja doživi gubitak devetogodišnjeg sina i počne čuti vapaj koji zove u pomoć. Dok odluče dovesti stručnjaka za paranormalno, stvari koje se događaju  unutar doma su bizarne.

12. Roj skakavaca

Ovaj francuski film iz 2021. definitivno će vas naježiti. Film prati samohranu majku koja uzgaja skakavce koj jede jer su visokoproteinska hrana. Ali dolazi do obrata: otkriva kako kukci vole jesti krv.

13. Sabrina

Nikada više nećete isto gledati na lutke nakon što pogledate Sabrinu. Indonezijski horor film priča je o djevojčici bez roditelja koja živi s proizvođačem igračaka. Sve je u redu i dobro dok Maira ne pozove duh svoje pokojne majke u igru i ne počnu se događati čudne stvari.

14. Grabežljivci

Ako volite filmove o zombijima, uživat ćete u ovom prikazu zlikovaca koji jedu meso. Smještena u ruralnom postapokaliptičnom gradu u Quebecu, grupa preživjelih koji su suočeni sa zlim zombijima, bježe iz svog doma.

15. Stree

Indijski horor film priča priču o gradu koji se boji zlog duha koji dolazi svake godine, nazivajući ljude njihovim imenima, otimajući ih i ostavljajući samo njihovu odjeću. Jedan mladi krojač ne vjeruje u priču dok mu se to ne dogodi.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime