Subota, 23 ožujka, 2024

Šta nam sve donosi druga sezona popularne serije Bijeli lotos?

Serija prati različite goste hotela u rasponu od tjedan dana, no sa svakim danom izbija tamnija strana savršenih putnika, hotelskih zaposlenika i idiličnog mjesta. Sada na njihovoj novoj lokaciji hotel Bijeli lotos dočekuje dva para koji pokušavaju odlučiti jesu li prijatelji ili neprijatelji

Komedija HBO-a prošlog je ljeta osvojila Twitter, a gledatelje je zaokupila i središnja misterija (tko je bio u vreći za tijelo?) i sićušne drame koje su se odvijale između bogatih gostiju i osoblja luksuznog hotela na Havajima. Iako je serija isprva vodila kao miniserija, mreža je prošlog mjeseca najavila obnovu druge sezone. 



Prva sezona, čija se radnja odvija na Havajima, od 20 Emmy nominacija u 13 kategorija osvojila je 10 nagrada, što je najviše za jedan naslov ove godine, uključujući nagradu za najbolju limitiranu seriju.

Službeni trailer predstavlja potpuno novu ekipu

Prvi pogled na drugu sezonu hit serije daje prvi uvid u izvanrednu glumačku postavu koja uključuje Jennifer Coolidge, Aubreya Plazu, Michaela Imperiolija i druge. Seks, droga i ubojstvo također su i ovaj put radnja oko koje se vrti serija, naravno.

 

Serija “Bijeli lotos” prati različite goste hotela u rasponu od tjedan dana, no sa svakim danom izbija tamnija strana savršenih putnika, hotelskih zaposlenika i idiličnog mjesta. Sada na njihovoj novoj lokaciji hotel Bijeli lotos dočekuje dva para koji pokušavaju odlučiti jesu li prijatelji ili neprijatelji, trogeneracijsku talijansko-američku obitelj koja istražuje svoje sicilijanske korijene, kao i VIP gošću (dobitnica Emmy nagrade Jennifer Coolidge) koja putuje sa svojim suprugom (i pomoćnikom) u pratnji. Iza kulisa, profesionalna, ali prkosna upraviteljica hotela pokušava zadržati dvoje mladih lokalaca, od kojih svaki nastoji napredovati na različite načine unutar luksuznog objekta.

Jennifer Coolidge vraća se u drugu sezonu

Sada znamo da će nova grupa gostiju Bijelog lotosa uključivati ​​poznato lice. Jennifer Coolidge, koja je glumila VIP ožalošćenu gošću i obožavateljicu masaže, Tanyu McQuoid, vratit će se u drugu sezonu.

Međutim, Tanya neće biti jedini originalni lik koji se vraća. U novom HBO-ovom isječku koji zadirkuje dolazak nove sezone, Coolidgein lik vozi motociklom s njezinim možda ljubavnim interesom, Gregom (glumi ga Jon Gries). Novi Bijeli lotos već ima dva nova gosta: Aubrey Plazu i Michaela Imperiolija. Aburey Plaza u drugoj sezoni glumeći Harper Spiller, ženu na odmoru sa svojim mužem i njegovim prijateljima. Ona se pridružuje Michaelu Imperioliju, koji će glumiti Dominica Di Grassa, čovjeka koji putuje sa svojim starijim ocem i sinom koji je nedavno diplomirao.

Nove sezone odvijat će se u različitim hotelima Bijelog lotosa

Osim povratka Coolidgea, očekujemo potpuno novu glumačku postavu, novo mjesto odmarališta i više scena u kojima o stvarnim životima bogatih ljudi.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli The White Lotus (@thewhitelotus)

Da dobro vidite riječ je o Siciliji! Snimanje se odvijalo u palači Four Seasons San Domenico u ekskluzivnom sicilijanskom ljetovalištu Taormina. Ovo će biti druga sezona za koju serija koristi Four Seasons za predstavljanje svog odmarališta, budući da je prva sezona snimljena na lokaciji luksuznog lanca u Mauiju.

Glumačkoj ekipi pridružilo se još novih lica

Dodana su još četiri nova člana glumačke postave koji će glumiti goste odmarališta u drugoj sezoni. Zvijezda i oskarovac F. Murray Abraham glumit će Berta Di Grassa, starijeg čovjeka koji putuje sa svojim sinom Dominicom Di Grassom, i unukom, Albie Di Grasso, koji je nedavno diplomirao. Unuka će glumiti Adam DiMarco.

Tom Hollander glumit će Quentina, engleskog iseljenika, koji je na odmoru sa svojim prijateljima i nećakom. Novi likovi su i Haley Lu Richardson kao Portia, mlada žena koja putuje sa svojim šefom za kojeg se vjeruje da je omiljeni McQuoid. 

Druga sezona Emmyjem nagrađivane HBO serije “Bijeli lotos” (The White Lotus) imat će premijeru 31. listopada na HBO Max streaming platformi, a prva epizoda bit će prikazana istog dana i na HBO kanalu u 20.00h. 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime