Petak, 22 ožujka, 2024

Noviteti na HBO Maxu: Nove serije koje će vas zalijepiti za kauč!

HBO Max je prepun zanimljivog sadržaja i konstantno dobiva novi sadržaj, pa vjerujemo da imate još nekoliko naslova koje želite pogledati. Platforma je najavila dolazak novih serija, a ove dvije su nam 'zapele za oko'

Nikad dovoljno novih serija, je li tako? Volimo istraživati nove likove i njihove avanture, te se tako malo odmaknuti od svoje svakodnevnice. Prognoza je promjenjiva, čeka nas kiša (većinom), pa se vraćamo starim navikama i opuštanju pred televizorom. Šetnje u prirodi će pričekati toplije dane.



HBO Max je prepun zanimljivog sadržaja i konstantno dobiva novi sadržaj, pa vjerujemo da imate još nekoliko naslova koje želite pogledati. Platforma je najavila dolazak novih serija, a ove dvije su nam “zapele za oko”. Triler prepun šokantnih događaja sa prezgodnim Jamiejem Dornanom je idealan za sve one željne avanture i putovanja u predivnu Australiju. Za sve one kojima horori ne izazivaju “led u žilama”, tu je i serija “Beba”. Horor- komedija priča priču o ženi koja ne želi bebu, a kada istu dobije, cijeli svijet joj se mijenja.

Turist

Nova serija “Turist” (The Tourist), s Jamiejem Dornanom u glavnoj ulozi, dostupna je na HBO Max streaming platformi, a u ponudi je svih šest epizoda prve sezone. “Turist” je misteriozni triler pun šokantnih, smiješnih i brutalnih obrata.

Jamie Dornan glumi Britanca koji se nađe u užarenom središtu australskog zaleđa gdje ga golemi kamion cisterne progoni i pokušava otjerati s ceste. Odvija se epska potjera mačke i miša te se čovjek kasnije budi u bolnici, ozlijeđen, ali nekako živ – osim što nema pojma tko je on. Uz nemilosrdne likove iz njegove prošlosti koji ga progone, Čovjekova potraga za odgovorima vodi ga kroz golemu i nemilosrdnu divljinu.

Pored Jamieja Dornana, u seriji glume Danielle Macdonald, Shalom Brune-Franklin, Damon Herriman, Alex Dimitriades, Ólafur Darri Ólafsson i Kamil Ellis. Seriju su napisali nagrađivani scenaristi Harry i Jack Williams, ujedno i izvršni producenti uz Christophera Airda i Tommyja Bulfina. Producentica je Lisa Scott, a izvršni producent i redatelj je Chris Sweeney.

Beba

Nova serija „Beba“ (The Baby) imat će premijeru 25. travnja na HBO Max streaming platformi, a prva epizoda bit će prikazana istog dana i na HBO kanalu u 21.30h. Ova horor komedija, nastala u HBO i Sky koprodukciji, predstavlja crnohumorno, sirovo ispitivanje majčinstva iz gledišta žene koja ne želi biti majka.

Michelle De Swarte glumi 38-godišnju Natashu, koja je bijesna jer svi njeni najbliži prijatelji imaju bebe. Ali kada neočekivano dobije vlastitu bebu, njezin život dramatično se mijenja. Kontrolirajuća, manipulativna, ali nevjerojatno slatka beba izokreće Natashin život u nadrealni horor show. Dok otkriva prave razmjere djetetove ubojite naravi, Natasha čini sve očajnije pokušaje da je se riješi. Ona ne želi bebu. Ali beba svakako želi nju.

 U seriji također glumi Amira Ghazalla kao gospođa Eaves, 70-godišnja enigma koja je provela posljednjih pedeset godina živeći u svom automobilu i čini se da je svugdje gdje je beba, te Amber Grappy kao Natashina mlađa sestra Bobbi, dječja mađioničarka koja bi najviše od svega voljela biti roditelj, davati i primati ljubav. U ostalim ulogama su Patrice Naiambana, Sinéad Cusack, Shvorne Marks, Isy Suttie, Tanya Reynolds, Seyan Sarvan, Karl Davies i Divian Ladwa.

Autorice serije su Siân Robins-Grace i Lucy Gaymer. Izvršne producentice su Jane Featherstone, Carolyn Strauss, Naomi de Pear, Siân Robins-Grace i Nicole Kassell. Izvršna koproducentica je Katie Carpenter, a producentica Lucy Gaymer. Režiju potpisuju Nicole Kassell, Stacey Gregg, Faraz Shariat i Ella Jones. Scenaristice su Siân Robins-Grace, Susan Soon He Stanton, Kara Smith, Anchuli Felicia King i Sophie Goodhart.

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime