Nedjelja, 24 ožujka, 2024

Stiže novi film o kanibalima: Timothée Chalamet je jedan od njih

Triler o odrastanju trebao bi se u kinima pojaviti 23. studenog, no prije toga premijerno će biti prikazan na Venecijanskom filmskom festivalu u kolovozu

Timothée Chalamet mnogo toga duguje Luci Guadagninu. Unatoč njegovim ranim zaokretima u nizu projekata na velikim i malim ekranima, uključujući “Homeland”, “Interstellar” i “Miss Stevens”, “Call Me By Your Name” – rapsodična ljubavna priča talijanskog autora smještena u polja i jezera sjeverne Italije, lansirala je 26. -godišnjeg glumca među zvijezde.



To ga je etabliralo kao holivudskog ‘srcolomca’, dovelo do nominacije za Oscara i utrlo mu put do glavnih uloga u brojnim filmovima, od “Lady Bird” i “Little Women” do “The French Dispatch” i “Dina”. Chalamet sada ponovo surađuje  s Guadagninom na svojoj najnovijoj drami, a to je drama koja bi obojici mogla donijeti slavu i brojne nagrade. 

Ljubavna priča tinejdžera

Pod naslovom “Bones and All”, film je adaptacija istoimenog romana Camille DeAngelis koji prati par tinejdžera kanibala. Ovo je zapravo priča o prvoj ljubavi između Maren, mlade žene koja uči kako preživjeti na marginama društva, i Leeja, žestokog i obespravljenog lutalice. Dok se upoznaju i udružuju u odiseji dugoj 1000 milja, prolaze kroz sporedne ceste, skrivene prolaze i raznolike zamke Amerike za vrijeme Ronalda Reagana. Ali, usprkos njihovim najvećim naporima, svi putovi vode natrag u njihovu zastrašujuću prošlost i do konačnog sukoba koji će odrediti može li njihova ljubav preživjeti njihovu različitost. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Bones and All (@bonesandallfilm)

Dok će Chalamet glumiti zamišljenog Leeja, Taylor Russell preuzima ulogu Maren. Sporedna glumačka postava uključuje Chloë Sevigny, Marka Rylancea, Andréa Hollanda i Michaela Stuhlbarga koji je glumio dobrog oca Chalametovog lika u Call Me By Your Name. 

Uskoro je premijera filma

Triler o odrastanju trebao bi se u kinima pojaviti 23. studenoga, no prije toga premijerno će biti prikazan ovog mjeseca na Filmskom festivalu u Veneciji. Najava je objavljena na službenom Twitteru filma, a popraćena je s dvije nove fotografije. Prva objava prikazuje Maren kako gleda u oči razbarušenog Leeja, a druga objava prikazuje par u stražnjem dijelu kamioneta, prekriven prljavštinom i vjerojatno usred njihovog epskog putovanja po zemlji. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Timothée Chalamet (@tchalamet)

Iako će film vjerojatno obilježiti Chalametovo jedino pojavljivanje na ekranu ove godine (zadnji put smo ga vidjeli kao ljubavnika Jennifer Lawrence u filmu “Ne gledaj gore” iz 2021.), njegovi vjerni obožavatelji također ima dva velika blockbustera kojima se mogu radovati. u 2023.: “Dina: Drugi dio”, koji bi trebao biti prikazan u studenome i ponovno prikazuje Chalameta u ulozi pustinjskog ratnika Paula Atreidesa, i “Wonka”, koji stiže u prosincu, a u kojem glumi mlađu verziju poznatog vlasnika tvornice čokolade. 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime