Srijeda, 22 studenoga, 2023

Ne Netflix je stigla četvrta sezona serije ‘Sex Education’: Znamo sve detalje!

'Sex Education' stiže sa svojom četvrtom sezonom, a mi otkrivamo što će se događati s našim najdražim likovima

Četvrta sezona serije “Sex Education” uskoro dolazi na Netflix. Iako smo jako tužni zbog ove vijest, obzirom da je riječ o posljednjoj sezoni, jedva čekamo otkriti što se događa s našim omiljenim likovima. “Sex Education” premijerno je prikazana još 2019. kada je oborila sve rekorde i osvojila srca svih gledatelja. “Sex Education” realistično prikazuje raznih tinejdžerskih problema poput ljubavi, seksa i odnosima sa roditeljima. U seriji “Sex Education”  su zastupljeni i teme poput istraživanja vlastite seksualnosti i o seksualnim temama pričaju bez imalo srama. S obzirom da je četvrta sezona “Sex Education” blizu, evo što trebate znati o njoj.Radnja četvrte sezone serije “Sex Education”

Očekuje nas nastavak priče iz treće sezone. Da vas prisjetimo, treća sezona je završila Maevenim odlaskom u SAD. Eric i Adam su prekinuli svoju vezu. Adam je također našao novi hobi i sada se bavi izložbom pasa. Otisova majka Jean je rodila svoje drugo dijete pa možemo očekivati da ćemo u novoj sezoni vidjeti dinamiku odnosa Otisa i njegove majke i norođenča. 

U najavi za četvrtu sezonu serije ‘Sex Education’ vidimo da Otis i Meave kako pokušavaju uspostaviti vezu na daljinu, Eric se fokusira na sebe i privikava se na samački život, a Amiee istražuje sama sebe. Jean pokušava balansirati svoj život kao samohrana majka koja ima jednog tinejdžera i malu bebu. 

Četvrta sezona je posljednja sezona serije ‘Sex Education’ stoga ćemo otkriti što se događa sa glavnim likovima serije i njihovim pričama. Fanove najviše zanima što će se dogoditi između Otisa i Maeve, Erica i Adama i još jednog neočekivanog para Otisa i Ruby. 

Ostaje li glumačka postava ista ili će biti izmjena?

Dobra vijest za sve ljubitelje serije je da većina glumačke postave vraća i u nadolazećoj sezoni. Glumci koji se vraćaju su Asa Butterfeild koji glumi glavnog lika Otisa. Emma Mackey ostati će u ulozi Maeve. Erica će i dalje glumiti Ncuti Gatwa. Connora Swindelsa gledamo kao Adama. 

Glumice Simone Ashley koja je glumila Oliviu i Patricia Allison koja je glumila Olu neće se vratiti na set četvrte sezone zbog drugih projekata na kojima rade. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Sex Education Netflix (@sexeducation)

Četvrta sezona serije “Sex Education” izaći će 21. rujna na Netflixu. 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime