Subota, 23 ožujka, 2024

The Lost City: Pogledajte trailer jednog od najočekivanijih filmova 2022. godine

'The Lost City' može se pohvaliti zvjezdanom glumačkom postavom s glavnim glumačkim triom – Sandrom Bullock, Channingom Tatumom i Danielom Radcliffeom, ali i Bradom Pittom!

Prvi službeni trailer za “The Lost City” konačno je izašao, dajući obožavateljima prvi pogled na zvjezdanu glumačku ekipu koju predvode Sandra Bullock, Channing Tatum i Daniel Radcliffe.



Channing Tatum svaki put izvlači vruću i naizgled glupu mušku ulogu. Prvi trailer njegove nadolazeće pustolovne komedije jest bezbrižan film u kojem je Sandra Bullock osamljena spisateljica ljubavnih romana Loretta Sage koja bi radije pisala nasamo i pijuckala chardonnay umjesto da ide na predstavljanje knjige. U međuvremenu, Tatumov lik Alan je zgodan model na Lorettinim koricama knjige.

Tijekom turneje knjige ‘The Lost City’, Lorettu otima milijarder Fairfax (Daniel Radcliffe) koji želi pronaći drevno blago spomenuto u ljubavnom romanu. Ovdje počinje trailer! Alan odlazi u misiju spašavanja Lorette. 

Brad Pitt skida pijavice sa Sandrom Bullock

Uz drevno blago, u filmu se pojavi Brad Pitt, koji uz Bullock skida pijavice s Tatuma (koje su, ako se pitate, prema Tatumu bile stvarne). Zasigurno postoji mnogo razloga za uzbuđenje oko izlaska ovog filma. 

Što dosad znamo o filmu? 

Datum izlaska u Hrvatskoj još nije poznat

Film ima službeni datum izlaska, ali vijest je gorko-slatka jer je nažalost prilično daleko.  Film u kina diljem svijeta treba doći 25. ožujka 2022., a još nije poznato kada će doći u kina u Hrvatskoj. Kao film Paramount Pictures, očekuje se da će film slijediti stope “Snake Eyes” i “A Quiet Place”, trebao bi biti dostupan na  Paramount Plus streaming usluzi otprilike mjesec dana nakon objavljivanja. No, budući da još ništa nije potvrđeno, gledatelji će morati pričekati za više informacija.

Glumačka ekipa

‘The Lost City’ može se pohvaliti zvjezdanom glumačkom postavom sa glavnim glumačkim triom – Sandrom Bullock, Channingom Tatumom i Danielom Radcliffeom. Bullock glumiti autoricu Lorettu Sage, dok Tatum glumiti Alana, model na naslovnici. U međuvremenu, Radcliffe glumi ekscentričnog milijardera Fairfaxa. Brad Pitt također će se pojaviti u filmu te će pokušati spasiti Lorretu. Detalji o njegovom liku tek će biti objavljeni. 

Glumačku ekipu zaokružuju Patti Harrison, Oscar Nuñez, Da’Vine Joy Randolph i Bowen Yang.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli The Lost City (@lostcitymovie)

Film nam na prvu djeluje kao miks ljubavne komedije i Indiane Jones, jedva čekamo da dođe u kina i unese malo vedrine u svakodnevnicu. Priznajemo, nedostajao nam je i Brad Pitt na velikim ekranima.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime