Nedjelja, 31 ožujka, 2024

The Weeknd koautor i izvršni producent nove hit seriju ‘Idol’ na HBO-u

Serija naziva 'Idol'; kojoj već sad prognoziraju veliki uspjeh, prati pop pjevačicu koja ulazi u romantičnu vezu s vlasnikom noćnog kluba u Los Angelesu koji vodi tajni kult

The Weeknd je u zadnje vrijeme fokusiran na nešto potpuno novo – sudjeluje u stvaranju nove HBO serije zajedno s tvorcem serije ‘Euforija’ Samom Levinsonom. Kako prenosi Variety, serija naziva ‘Idol’, prati pop pjevačicu koja ulazi u romantičnu vezu s vlasnikom noćnog kluba u LA koji također vodi tajni kult.



Pojavit će se i kao glumac

The Weeknd – pravog imena Abel Tesfaye – radi na seriji kao koautor i izvršni producent, zajedno s Levinsonom i Rezom Fahimom, a sva trojica pišu scenarij. Joseph Epstein i Mary Laws također su najavljeni kao koscenaristi i izvršni producenti. Osim što će pisati i producirati, The Weeknd će se u seriji pojaviti i kao glumac.

“Idol” je nastao iz The Weekndovog prethodnog scenarističkog pothvata, tijekom kojeg je napisao i glumio u epizodi “American Dad”.

Ne prestaje nizati uspjehe

U međuvremenu njegov posljednji studijski album “After Hours” iz 2020. godine dobio je mnoge pohvale publike i glazbenih kritičara. Kritičari redom ističu ako je to njegova “najsveobuhvatnija ploča do sada”.

Otkako je objavio album, The Weeknd je otkrio da će u budućnosti stvarati drugačiju glazbu. Nakon što je u veljači predstavio svoju zbirku najvećih hitova “The Highlights”, umjetnik je surađivao s Arianom Grande za remiks pjesme “Save Your Tears” i Dojom Cat za pjesmu “You Right” s “Planet Her”.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime