Nedjelja, 24 ožujka, 2024

Ticket to Paradise: Romantična komedija s Juliom Roberts i George Clooneyjem u glavnim ulogama

Predivna egzotična lokacija snimanja filma, hitovi devedesetih, romantična tenzija i nada da će završetak filma  imati 'happy end' kombinacija su ka savršenoj  romantičnoj komediji koju jedva čekamo pogledati

Julia Roberts i Geoge Clooney udružiti će snage u novoj romantičnoj komediji “Ticket to Paradise”. Režiju potpisuje Ol Parker, poznat po filmu “Mamma Mia! Here We Go Again”, a u kinima ćemo ga moći gledati 21. listopada ove godine.



U novom filmu, Julia Roberts i Geoge Clooney glume dvoje davno rastavljenih roditelja koji su se spontano vjenčali dok su bili mladi. Bivši par udružiti će snage kako bi spriječio svoju kćer Lily da napravi istu pogrešku kada otputuje na Bali i pokuša se udati za lokalca. Već polako možemo zaključiti u kojem će smjeru ići ovaj film u kojem će bit puno svađa i prepirki, sve da bi se na kraju razvila ljubav.

Na filmu su radila poznata imena

Ol Parker prethodno je režirao film “Mamma Mia! Here We Go Again” i “The Best Exotic Marigold Hotel”, a film “Ticket to Paradise” režira prema scenariju kojeg je napisao zajedno s Danielom Pipskijem. Osim što su glavni likovi filma, Roberts i Clooney također su i producenti filma zajedno sa Deborah Balderstone, Timom Bevanom, Ericom Fellnerom, Sarah Harvey i Grantom Heslovom.

Sadržaj filma podsjeća na već poznate romantične komedije poput 2Mamma Mia!” i “Moje grčko vjenčanje”, a sa Juliom Roberts i George Clooneyjem u glavnim ulogama magnetizirati će svakog ljubitelja romantike za velike i male ekrane.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Kay (@kez7film)

Predivna egzotična lokacija snimanja filma, hitovi devedesetih, romantična tenzija i nada da će završetak filma imati “happy end” kombinacija su za romantične komedije kakve smo nekada poznavali i koju jedva čekamo pogledati.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime