Petak, 22 ožujka, 2024

Svjetski poznate glumačke zvijezde uskoro u Slavoniji i Baranji

Nakon što je prvi film postigao značajan uspjeh, nastavak će, uz impresivnu glumačku postavu iz Hollywooda, donijeti nove avanture i misteriju

Sredinom ožujka 2024. godine započelo je snimanje filma ‘Wrongful Death 2: Bloodlines’ u Osijeku. Ovaj triler je nastavak priče, a iza produkcije stoji Vjekoslav Katušin, poznati redatelj, glumac i osnivač produkcijske kuće Dream Team Pictures iz Belog Manastira.



Eric Roberts, Michael Paré, Randy Havens, Costas Mandylor, Robert Miano, Massi Furlan, Chris Moss, te poznata američko-kineska glumica Bai Ling, koji su glavni protagonisti, privremeno će preseliti svoje aktivnosti iz Sjedinjenih Američkih Država u Hrvatsku. Do kraja lipnja, kada se očekuje završetak snimanja, određene lokacije u Osijeku postat će kulise za još jedan uzbudljiv filmski projekt.

Nakon pozitivnih reakcija na prvi film, očekivanja su velika

Nakon što je prvi film postigao značajan uspjeh, nastavak će, uz impresivnu glumačku postavu iz Hollywooda, donijeti nove avanture i misteriju. Vjeruje se da će Katušinov novi film ponovno fascinirati gledatelje diljem svijeta.

‘S obzirom na brojne pozitivne reakcije i kritike na prvi film, ‘Wrongful Death’, nije bilo dvojbe kada je u pitanju snimanje drugog dijela filma. Odlučili smo pojačati glumačku
postavu i velika mi je čast surađivati s takvim glumačkim imenima i to u mojoj rodnoj
Slavoniji i Baranji. Tijekom snimanja prvog filma u Belom Manastiru prošle godine, Eric
Roberts i Michael Paré oduševili su se Baranjom, posebno gastronomskim delicijama i ljepotama krajolika, a pohvalili su i našu produkciju te profesionalizam koji se, prema riječima Robertsa, gotovo uopće ne razlikuje od onoga u Hollywoodu. Ove ćemo godine glumce upoznati i s našim predivnim Osijekom u kojem trenutno i snimamo, na što sam izuzetno ponosan’ ističe Katušin.

 

Prvi film ‘Wrongful Death’ prati Davida Moorea (Michael Paré) u njegovim naporima da otkrije istinu o ubojstvu svog sina. Pokušava to saznati od kćeri senatora McElroya (Eric Roberts). U nastavku “Wrongful Death 2: Bloodlines”, detektiv Bruce Williams (Chris Moss) suočava se s nizom brutalnih ubojstava i mnogim misterijama i tajnama. Osim što naglašava napetu radnju i neočekivane zaplete, film istražuje i duboke ljudske odnose i unutarnje konflikte likova, pružajući gledateljima jedinstveno filmsko iskustvo.

Fotografije: PR 

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime