Subota, 23 ožujka, 2024

TOP 7 najboljih teen serija za vikend koji je pred nama

Dani kada smo bili najopušteniji su definitivno oni kada smo bili tinejdžeri, pa smo se zato odlučili vratiti u srednju školu i opustiti uz teen serije

Pred nama je još jedan vikend popraćen kišom i kao stvoren za provesti ga na toplom pod dekicom i kokicama u ruci. Nakon napornog radnog tjedna najdraže nam se “zavaliti” na kauč i opuštati moždane vijuge uz dobre serije. Dani kada smo bili najopušteniji su definitivno oni kada smo bili tinejdžeri, pa smo se zato odlučili vratiti u srednju školu i opustiti uz teen serije. Ovo je naš popis TOP 7 teen serija za kišni vikend.



1/ Tračerica

Kultna serija o bogatim tinejdžerima sa Upper East Sidea prepuna zanimljivih zapleta, ljubavne i obiteljske drame. Serija je pisana po bestselerima Cecily von Ziegesa, a serija je bazirana na blogu “Gossip Girl” čiji je autor anoniman. Glavnu ulogu ima Blake Lively koja se ulogom Serene van der Woodsen proslavila. 

2/ Outer Banks

Netflixova serija koja prati skupinu srednjoškolaca u malom mjestu Outer banks pokušavaju otkriti misterijozni nestanak oca glavnog lika ali nailaze na puno prepreka te se radnja brzo razvija. Glavni likovi John B, JJ, Kiara i Pope pripadaju nižoj klasi tamošnjeg društva kojima je naziv Pouges, dok je njihovim “neprijateljima” bogatašima naziv The Kooks. Outer Banks kombinacija je drame, avanture i misterije koja će vam pomoći u bijegu od stvarnosti. 

 

3/ Euforija

Nagrađivana HBO-ova serija koja na drukčiji način pokazuje tinejdžere. Glavni lik Rue je tinejžerica koja se tek vratila sa odvikavanja ali nema namjeru ostati čista. U središtu radnje je droga, seks i alkohol. Serija je puna mračnih tema i svaki lik ima svoju tajnu. U seriji je riječ i o mnogim problemima koje muče današnju mladež kao što su anksioznost, depresija, seksualnost…

 

4/ One of is lying

Kriminalistička Netflixova serija snimljena po istoimenom romanu autorice Karen M. McManus odvija se u Bayview Highu gdje je petero učenika na produženoj nastavi ali samo ih četvero preživi. U fokusu serije je grupa tinejdžera i svi su osumljičeni za ubojstvo. Uz glavnu radnju tu su i razni drugi zapleti koji će vas ostaviti zainteresiranima za seriju. Serija je mračna verzija popularne serije “Tračerica”.

5/ Nikad nisam 

Devi Vishwakumar je tinejdžerica indijskog podrijetla kojoj je otac nedavno umro i od tada se pokušava nositi sa raznim izazovima koji su pred njom dok odrasta. Devi se nađe u ljubavnom trokutu sa Benom, njezinim najvećim neprijateljem u razredu, i Paxtonom koji je najpopularniji u školi.

6/ 13 razloga zašto

Također još jedna od serija koja je nastala po istoimenom romanu Jayja Ashera u čijem je fokusu samoubojstvo Hannah Baker. Glavni lik Clay Jensen pronađe kutiju sa sedam dvostranih audio kazeta sa 13 priča tj. razloga Hannahinog samoubojstva. Svaka kazeta je posvećena jednoj osobi koja ih mora prosljediti dalje nakon slušanja. 

7/ The Society

Serija prati tinejdžere grada West Hama koji su trebali ići na školski izlet, ali su se zbog lošeg vremena vratili nazad. Kada su došli dočekao ih je prazan grad i bili su prisiljeni snaći se sami. Moraju se oganizirati kao zajednica kako bi preživjeli ali nemaju doticaja sa vanjskim svijetu. 

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime